Prijava
   

Trgovanje

Nalaženje sa nekim u Beogradu.

"Gde ćemo?"
"Na Trgu."

Komentari

Ahah, što je ovako bedan skor?

Ја прочито тровање...

Није кул.

Да напишем ја дефку: "Кривљење - Налажење са неким у Бања Луци; примјер: *Гдје ћемо? -Код "КРИВОГ" (сата)", само зато што је то "криви" локални сленг(?), који употребљава доста људи у граду, а односи се на сат који стао због земљотреса '69те; шта као, то је нека дефка, врх, кул и те муње? Не минус. Минушчина.

Шта си бр запенила ЕлИзис ;) Ел кажу у БЛ онда ''На Кривог те метем''? Хохохо

Ima dušu ovaj old skul stil definisanja
+

Причају свашта Руски :) нисам запенила, него ми пун курац ових коментара, кул је, добро је, врх је... Ама, срање. Глупост. Голо говно. Ма чек, нисам ја овде паркирала, који курац се расправљам и објашњавам, минус, довиђења. ;)

Što reče Johnny. :) +++

Кул је, само ти то не видиш. Људи су се, откад је трајних људских насеобина или бар тргова у њима, увек из овога или оног разлога окупљали на истима(што ја увек некако увек повезујем са старим Грцима и њиховим полисима), а веома ретко код "кривих" сатова.

Људи су се, откад је трајних људских насеобина или бар тргова у њима, увек из овога или оног разлога окупљали на истима(што ја увек некако увек повезујем са старим Грцима и њиховим полисима), а веома ретко код "кривих" сатова.

Budi glup, devojka se skroz u pravu, kako ti znaš da taj sat nije na nekom trgu? Gomila trgova ima sat. Svako može da napiše za svoj grad posebno, samo što će Beograđana da bude uvek najviše, i Beogradski sleng će lakše da se proširi negde.

Plus na definiciju, ovo je čak moguće i koristiti u govoru i sviđa mi se :D