Prijava
 1.    

  Tzv. ''ziljave pičke Jr.''

  Derišta sa fejsa, spejsa, tvitera i ostalih društvenih mreža. Sa svojih dvanaest godina stigle su da isprozivaju većinu svoje kao i starijih generacija, postuju stvari tipa: ''Ux, dew0yk0 all sy pr0muklla k'o da sy pushylla 'lladan q*at*(stvaran primer, btw)''. Nesvesne svoje budućnosti koja se ograničava na krilo starijeg gospodina koji može a i ne mora da ima veze sa mafijom(poželjno je)pričaju (i rade) svakakve stvari. Barbike su zamenile šminkom i odećom koja(naravno) više pokazuje nego što skriva. Detinjstvo nemaju, nezrele su, nevaspitane, primaju se na komentare napaljenih Turaka(''Youu much beauutyfull wooman. You come withh i in Tuurkey, I maary you'', recimo), nepismene(w, sx, cx, zx) i ne trude se da budu normalnije.

  Razgovor par ziljavih pički koje su trenutno u svađi, ali bez problema će zajedno da izađu u lokalni klub u subotu i da se 'vataju sa matorcima:
  -ZP1: ee h0oney ae mall0o zatw0ory usta.....duwa pr0omaja...:)) ;)) :**
  -ZP2: xaxaxaxax...to ti tvoja....msm bolje ti je da ih zattvoris sama nego da te ja navatam i zatvorim ti ih sa nekoliko smara...
  -ZP1: w0ow...... m0ozhe ••
  -ZP2: ...Jesi sigurna??...nemoj posle da bude da te nisam upozozrila.....
  -ZP1: s0oper...:)
  -ZP2: ...oke videces...smao se ti smej...ali ja cu se posledjnja smejati...VIDECES!!!!!!!!!!!!!!
  -ZP1: s0oper...•• :*
  -ZP2: okee.............videcemo da li ce ti biti super kada te navatam......
  -ZP1: sll0ob0odn0o....ja se tebe ne pllashym...:)) :** ♥♥ h0oney m0o'a...:)
  -ZP2: xaxaxaxaa...pa videcemo hoces li me se plasiti kada te navatam i ubijem od batina....posle nemojd a se zalis...ae ako me se neplasis dodji na ***** ***** veceras...ili izadji isppred tvoje zgrade u petnaest do devet......m?
  -ZP1: xaxaxax....:) :*
  -ZP2: pa ae ako smes i ako me se neplasis....
  -ZP1: xaxaxaxaxaxa....

  Kulturo, inteligencijo, Blaywatch-u, eve me!