Prijava
   

Vađenje zubnog živca

Porodili ste četvorke, doživeli dvostruki prelom noge, bili na gastroskopiji, pažljivo odslušali celokupno predavanje profesora na času Ustav i Prava građana. U prevodu mislili ste da ste spoznali pojam bol u svim njegovim modalitetima. A onda ste otišli kod zubara da vam izvadi živac.

I tako odete vi kod zubara naterni mukom koji proizvodi šestica gore desno da bi vam gosn. Mengele pažlivo promatrajući vaš slučaj i istovremeno sređujući svoju sado-mazo aparaturu rekao da je neophodno umrtviti problematični zub, dakle izvaditi živac iz istog.
A čika zuba to radi sa nekim turpijicama kojih ima pun kurac raznih boja i veličina, i on se onda zagleda u tu gomilicu i birka onako sa sve sve smeškom radosan zbog bogatstva izbora koji je pred njim i onda izabere jednu, pa se ti obraduješ jer je izabrao najmanju, a kasnije saznaš da su bol i veličina turpijice obrnuto proporcionalne veličine, i onda priđe i počne da struže i struže, i posle sat vremena radosno kaže: "super, završili smo", a ti kroz zakrvavljena usta kažeš: "zar već?", a on kaže: "da,da ostala su nam samo još dva živca u tom zubu" i ti onda uzmeš iglu za anesteziju i zabodeš mu u oko i tako......

Komentari

boli i kad kliknes na defku hehe +

Хе хе, игла у око при брзини од 70 км на час +

Meni jednom neki stazista prepunio kanal pa sam imao grceve leve strane face, suze iz oka i sasvim neopisive bolove nekih 5-6 sati... 2 dana dok nije sasvim stalo.

ajoj, nije gore desno, nego dolje desno. vidiš kako ne znaš :D
zamislite sada koji je to blam ići ulicom od zubara, pa preko glavnog trga, a suze liju ko kišna godina.

Anestezija?? Pa ti si imao srece... Samo, mene je taj zub toliko mucio, da mi ovo gore opisano nije uopste tako tesko palo...

Ti verovatno ideš kod zubara u Palestinu... Nije baš da boli kada da anesteziju i samo ga iščačka napolje. Gadno je ako ne da dovoljno anestezije ili promaši iglom ali samo na tren...
Ali + za interesantan opis...

hahaha... Vrhunski! Imam fobiju od zubara. 5+

Hahahaha - mislim da je "celokupno predavanje profesora na času Ustava i Prava građana" ipak bolnije.

@boxy
Ja nisam nigde rekao da mi je dao anesteziju, već je ta igla bila najbliži predmet pogodan za ozleđivanje zubara. A radijo mi je bez anestezije jer je tvrdio da ce tako lakše da zna da li je izvadio živac, ako prestane da me boli jeste, ako ne struži dalje....

Ja bih pre umro nego da odem kod zubara.

Свака част ако си издржао без анестезије! Мени кад је зубар девитализовао горњу десну седмицу, било је гадно, са све анестезијом. Мислим, није превише болело, осим кад ми забије ону иглу скроз у канал. Плус сам се јежио од онога кад је пунио канал оном текућином, ваљда је то хидроген... Зајебано.

Менгеле! Хахах! +!

Ко даде тај минус, набијем га на курац. +++

Meni su vadili zivac bez anestezije na zivo. Vristala sam od bolova i plakala sve vreme. Jako je gadno! Ali na skali za bol to se nalazi negde na cetvrtom ili petom mestu.
1. mesto bol kad krene kamen u bubregu
2. mesto udarac u testise
3. mesto porodjajni bolovi

3. me sigurno ceka, a ne daj boze i 1.

Pih majku mu, što ovaj jedan -...

xaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxaxax
I tako...i tako..... Rek'o bi čovek ništa bitno između... :)

180:1
Svaka čast, :+D

Vredi za naslovnu ,plusko!

Хехе, одлично :)

Најгоре неуралгије су баш неуралгије тригеминуса ;)

Мени су исто вадили живац без анестезије, и још зубарка каже: знам да је тешко али вјеруј ми, теже је мени види сва сам се ознојила!! Кад је пљунуо нисам!

odlična završnica

Pobogu , pa zasto bez anestezije?
Ne razumem.
Pa zubaru ne otvaram usta ako mi se ne zakune da cu dobiti anesteziju.

E majav. Anestezija jako nezgodna stvar. Znam devojku koja je dve nedelje ležala u bolnici jer nije mogla da kontroliše ni vilicu ni jezik, nije mogla ni da jede, ni da govori... a sve od anestezije.

Uh, podseti me na jednu epizodu kad bespomocan sedim zavaljen u zubarskoj stolici I cujem zubu kako kaze "sestro, dodajte mi klešta za kost"

Komplikacije se desavaju...

Ko je vadio zivac na kecu bez anestezije jasam

Glupi klinac plasio se igle, sad lepo kazem prvo anestezija pa onda sve ostalilo. Ali decko, jos nisam ni videla ima li potencijalnih kvarova. More, prvo anestezija, pa gledaj sta god hoces.