Prijava
 1.    

  Vidiš da sam na slotu

  U prevodu ne pitaj me ništa. Vidiš iz same situacije u kojoj se nalazim kako sam prošao. Izraz koji se koristi kada vas neko pita kako ste prošli na "kockanju", a i sam vidi da sedite na slotu pokušavajući da prikupite koji dinar da biste se vratili na rulet ili neku "ozbiljniju" igru. Opšte je poznato (bar iz filmova i iz serija) da kockari koji uvek spadnu na najniži nivo i ostane im samo par kovanica u džepu, odmah lete na slot mašine na kojima se nadaju da će zaraditi neku veću paru i da će ih to polako odvesti u sve veće i veće tokove novca i zarađivanja. Ali to se skoro nikad ne desi. Iako i sami znate da ćete samo izgubiti još više novca i da opet nećete ništa zaraditi, šta fali da pokušate još jednom. Možda vam se i posreći. Ali neće.

  - Pero, kako ti prođe? Evo mene ona oderala kao prase za Božić. Do gole kože me je opelješila.
  - Ajde jebi se. Vidiš da trunem na ovom slotu hoću da prikupim koju paru a i on me evo jebe. Imaš li ti koji dinar da mi posudiš?
  - Misliš da ti dadnem? Imam kurac. Ostalo mi još sto dindži, a nisam ništa jeo ceo dan. Ode kupiti par kifli. E valjala bi mi još stotka da uzmem Kamela. Pu jebem ti kockanje nemam ni za cigara.