Prijava
 1.    

  vise srece drugi put!

  recenica koju napirlitana voditeljka, najcesce piskavo-iritantnim glasom, upucuje totalno razocaranom gledaocu onih smarackih instant tv-kvizova, pogadjalica i sl.
  poslije toga tom jadniku, izmorenom od silnog okretanja jednog te istog telefonskog broja ostaje samo da jebe sve po spisku i voditeljki i kamermanu i cjelokupnoj reziji, a na kraju i samom sebi sto si je dozvolio da ga uhvate na foru

 2.    

  Više sreće drugi put

  Drugi način da ti kažu ''moša'' u nekoj nagradnoj igri, lutriji, igrama na sreću, ali i u drugim primerima svakodnevnog života.

 3.    

  Više sreće drugi put

  Rečenica koja se obično izgovara onome kome ni prvi put nije sreća falila, nego nešto drugo.

 4.    

  Više sreće drugi put.

  Natpis u 99.99% slučajeva na unutrašnjoj strani čepa Coca Cole koji je označavao potpuni ćorak, kad se u nagradnoj igri tražilo da pronađete/sakupite određeni simbol ili kombinaciju simbola...ili ono 'pokušajte opet', a ti zavrneš pa opet odvrneš...

 5.    

  Više sreće drugi put

  Uzrečica koja se koristi kada se želi srušiti sva moguća očekivanja i želje osobe koja je na neki način pokušala da osvoji nešto.
  Tačnije, većine.
  Ja se lično uvek setim Bingo žvaki. Uzmem 10 paketa Bingo žvaki, i strpam celo pakovanje u usta, i žvaćem dok ne krenem da se gušim. To je tako rađeno jer sam mislio da ću tako uspeti da dobijem put u Diznilend ili Slatki paket.
  Ali sa novcem koji je otišao na Bingo žvake, 5 puta sam mogao otići u Diznilend i vratiti se nazad.

  -Tataaa, kupi mi Bingo žvake
  -Sine, te žvake su odvratne, ode ukus brzo
  -Nema veze ukus, iću u Diznilen!!!!!!
  -Hoćeš sine, hoćeš..

  I nakon gušenja, sledi " srećno grebanje"
  -"Daj mi Bože da idem u Diznilend, daj mi Bože da idem u Diznilend..."
  "VIŠE SREĆE DRUGI PUT"
  -E u k***c..