Prijava
 1.    

  Vladajuća koalicija

  Savez nekih ljudi za koje nije glasao niko iz tvog okruženja, a opet su na vlasti. Ova unija je skup dijametralnih suprotnosti, ali je složna samo u jednom: kako što više, bolje i jače jebati narod nebeski. Oni to rade u letu. Ko nas jebe godinama, jebaće nas opet. Jer narod treba da se razmnožava, a ionako nam preti bela kuga. Narod pristaje ne seks jer je silovan mnogo puta, još koji put više-manje neće praviti razliku. Ovakvim polnim odnosom se rađa sledeća generacija, podložna za ovu nakaradnu rabotu. Mada, incestom je dobijena nova, mutirana i debilnija rasa, pa sve ide lakše.
  I tako u nedogled, dok se ne rodi jedan i kaže: e sad je stvaaaarno dosta, meni ovo ne prija. I usudi se da kaže da car nema odelo, već mlati kitom kako stigne. I ne ode preko grane sa nepunih 20. I bude imao para za školovanje. I preleži sve gripove od kojih se kod nas umire i u 21.-om veku. I ne saseku ga u korenu politički protivnici potpomognuti podzemljem. I ne izdaju ga najbliži. I ne polakomi se na pola puta, pa im se pridruži. I ne vrbuju ga strane obaveštajne službe. I ne oženi dominantnu suprugu. I može da ima decu. I pošten je i nepokolebljiv. I nije lenj.
  E kad se taj rodi, nama će biti bolje.

  - Stanimir jutros dobio sina, mali nije zaplako kad se rodio, samo je pogledao prema Suncu, jedno mudo mu do kolena, a iz očiju mu seva neka jara. Ima dva cveta na temenu i tri mladeža oko leve sise.
  - Sve kako je Tarabić reko, to je taj. Samo, Mitar reko 2389, a ovo tek 2228. godina?