Prijava
 1.    

  Vo u horoskopu

  To je bezmudaš ili finije rečeno preterano stidljiv lik koji ne sme da priđe ni gaborkama, a kamoli da ih muva i koga je sramota da pita i kurvu za seks. Nije da neće, nego ga je sramota.

  To je i onaj koga svaka žena vrti oko malog prsta, tj. papučar (ma šta papučar - patofna).

  Vo u horoskopu je, naravno, i onaj koga žena vara uzduž i popreko, a on ćuti, trpi i guta sve laži koje mu voljena servira, tj. narodski rečeno: rogonja.

  Vo u horoskopu nije obavezno (bio) i Bik (u horoskopu).

  - Savo, je l' imam šanse kod onog tvog druga Koleta? Gledala sam na Fejsu da je Bik u horoskopu, ja sam Rak, taman se slažemo.
  - Imaš, Milice. Samo Kole nije Bik, nego klasičan Vo u horoskopu, pošto se preplaši kad vidi devojku. On ti je zicer. Sviđaš mu se, ali ne sme da ti priđe. Moraćeš sve sama da radiš. Šta da ti kažem, hvataj bika, ovaj vola za rogove pa ga veži gde hoćeš.
  ____________________________________________________________
  - Dobro, bre, matori, da l' možeš da se javiš, da odemo da popijemo neku, da opičimo malo fucu u školskom? Otkad ste se ti i Jovana pomirili, nema te nigde. Kako si samo mog'o da progutaš to što ti je nabila rogove?
  - Pa morao sam. Veza nam je bila na početku, a ja nisam razumeo njene potrebe, jer kako ona kaže, samo sam gledao sebe. Bila je sama i ljuta na mene pa joj je bila potrebna pažnja.
  - Pažnja! Ali ona te je prevarila dok je navodno spremala ispit, pa nije htela da ostane ovde nego joj je bilo lakše da uči u Studenjaku da je ne ometaš.
  - Ma nije tako. Ona kaže da se naljutila što sam stalno kasnio kad smo se viđali, da joj satima nisam odgovarao poruke. Radila nam je horoskope, kaže da nam se horoskopski znaci slažu, ali da bi veza bila savršena ja moram da promenim neke loše navike i da mi društvo ne može biti važnije od devojke. Ona je Blizanac, a ja Lav i rekla mi je pa moram malo da manje gledam sebe, a malo više njene potrebe.
  - Lav? Ti si Vo u hosokopu! VOLINA! Otfikarila ti je muda pa ti ih vraća samo kad njoj odgovara. Je l' jebeš ti ono, stalno je nadrkana? Ni da se pozdravi kad me sretne.
  - Ma nemoj tako. Kaže da su joj sad loši aspekti Marsa i Saturna i da to loše utiče na ljubav, zdravlje i posao pa da je stalno nervozna, ali će sve biti bolje već ove godine.
  - O, Bože... Lepo ja rekoh... Vo u horoskopu!