Prijava
   

Vrsi poznavalac fudbala

Osoba između 12 i 25 godina, koja se nekada tokom svog ranog djetinstva bavila fudbalom, al se nije baš iskazala, no ipak zna sve o pomenutom sportu.
Njegovo znanje o fudbalu nije baš za svakoga tako da ga ispoljava samo u komentarima na fejsbuku, forumima i kafama/pijankama s dečkima, a tim prilikama je najpametniji.
Najčešće nije nepismen, ali je zato ne pismen, u svojim komentarima najviše koristi interpunkcijski znak "..." i k tome je još šovinista.
Također posjeduje vremensku mašinu uz pomoć koje je u mogućnosti da izučava fudbalere koji su bili aktivni prije njegovog rođenja i sadašnje zvijezde poredi sa njima.
Razbacuje se pojmovima poput: "sviper", "destruktivac", "formacija"... koje je pokupio "odsvakud", a najčešće ni ne zna prvobitno značenje istih pojmova.
Najveći san mu je da nadje "neku" koja će mu pravit dobar burek, dobro peglat veš i rodit sina, koji će naravno biti vrsni... Šta? FUDBALER - tako je :D A ako ne uspije u tome, onda opet VRSNI POZNAVALAC FUDBALA. Ta pojava se inače naziva Kruženje šupljiranja o fudbalu.

messiiii007:
nemoze kristijano osvojit zlatnu loptu jer nije postigao ništa sa svojim timovima...

ronaldoFilipović1994:
glup si neznaš ništa o fudbalu ronaldo je polivalentniji agilniji igrac iuz murinjovu destruktivnu taktiku sljedece sezone osvajamo sve. vi mozete samo da sanjata da ikada imate para da kupite ovakvog igraca

AnaMarijaBarca:
Vječito poređenje Ronalda i Messija! Čemu to sve? Pa igraju sasvim drugačije. Barca igra 4-3-3 formaciju, igru kratkih pasova, sa akcentom na sredini terena, za koju je najbitniji dobrofunkcionirajući vezni red, posebno Xavi (kao kreator igre) u formi, a Messi je samo šlag na torti.

ronaldoFilipović1994:
suti glupaco, idi peglaj ves il gledaj serije, fudbal je muska igra, a xavi nije kreator on je sviper. joj kad mi se zene petljaju u fudbal.

mess007:
debilu jedan nije ti xavi sviper nego xabi alonso. jel i vi smatrate da xavi i lothar matthaeus igraju pravo slicno?

damirIniesta96:
meni nisu slicni, meni je xavi igra isto ko cruyff

Komentari

Pronađoh se haha, kad me zanimaju Sindelar, Pepi Bican i Labruna.