Prijava
 1.    

  Vrste pušača

  Sve navedene vrste mogu se pronaći u svakoj srednjoj školi, fakultetima i bilo kom drugom mestu na kom se okuplja mahom mladja raja

  Štekara : Pljuge nema toliko često ali kada ih ima ni po koju cenu ih nece podeliti sa bilo kim ,pa makar mu život zavisio od toga. Uglavnom puše srednje skupe cigarete jer im nije problem da s vremena na vreme izdvoje neku paru za iste.

  Grebator : Čovek koji nikada ,ali baš nikada nema pljuge. U stanju je da se svaki dan uvlači ljudima u bulju samo da bi dobio toliko željeni nikotinski štapić. Ova ,,sorta" nema omiljene pljuge ,dobro mu je sve što može da izvuče od ljudi oko sebe.

  Rekreativac : Cigarete ne kupuje često ,ali se i ne grebe za iste. vodi se principom ,,kad se truješ truj se kvalitetno" pa stoga su marlboro,davidoff i ostale skupe pljuge one koje isključivo konzumira.

  Džentlmen : Pljuge ima uvek ,uglavnom one do 180 kinti ,ne daje ih nikome sem pičkama koje ga lepo zamole. Zakleti protivnik grebatora!

  Klošar : ,,Duša" od čoveka ,skoro uvek ima pljuge i spreman je da ih da svakom i u svako doba ,ali kada mu zatrebaju iste ,obično glatko ispuši kurac (metaforički rečeno) od svih ostalih vrsta. Karakteristicne pljuge su : Drina , 57-mica i ostale manje popularne pljuge