Prijava
 1.    

  Vukajlijopatija

  Vukajlijopatija je nedavno otkriveno virusno oboljenje koga izaziva virus pod naučnim nazivom DF1HH+ (Def 1 Ha-Ha +).
  Ovaj virus izaziva totalnu promenu ponašanja obolelog. Dobija se učlanjenjem na sajt Vukajlija. U početku osoba koju je napao ovaj virus dobija lakši oblik ove bolesti Vukajlijatitis koji ako se ne leči prelazi u svoj teži stadijum Vukajlijopatiju od koje leka nema. Oboleli gubi interesovanje za druge sajtove, ukoliko partnera ne učlani na sajt prekida vezu sa njim, u glavi je posle svake izgovorene čudne reči misao: " Da li je ovo neko definisao ".
  Zapaženo je da posle dužeg toka bolesti ukoliko dođe do nasilnog prekida posete Vukajliji nastupa apstinencijalna kriza.
  Domaće novinske agencije javljaju da je epidemije već zahvatila mnogo osoba, ali da preti i pandemija smeha izazvanog ovim novim virusom DF1HH+.
  Do sada nije zabeležen ni jedan smrtni slučaj, ali društveno uređenje zasnovano na ozbiljnosti društva je definitivno ugroženo širenjem ove epidemije.
  Iz dobro obaveštenih izvora bliskim vladi saznajemo da vlada priprema mer zaštite stanovništva od ove bolesti, a da li će uspeti u tome ostavljamo vremenu da pokaže.

  Vest javila novinska agencija Neshix, a ja je preneo u celosti.
  I pazite se DF1HH+ vreba iza svakog klika.