Prijava
   

Zimski jutarnji sex

Ustaješ ujutru, napolju pada sneg i padao je celo veče. Spremiš se za posao. Izađeš na ulicu, među desetinama automobila zatrpanih snegom tražiš svoj. Ugledaš ga. Prilaziš, otključavaš, uzimaš spravu za skidanje leda i anti-led sprej. Krećeš polako. Pošto nemaš metlu, rukama skidaš ogromne količine snega sa krova i haube. Skinuo si prvi sloj snega, onaj koji najlakše ide. Dolaziš do zaleđenog područja. Prkaš sprejom i čekaš 10 minuta da sprej krene da deluje, a onda polako krećeš da sklanjaš led sa šoferke i prozora. Polako skidaš i drugi sloj i već prepoznaješ svog jugića i milo ti je što ga vidiš. Blaženi osmeh na licu, jer znaš da ti je ostalo još vrlo malo. Ruke su ti već polu zaleđene, ali nastavljaš da skidaš led, jer moraš što pre da stigneš na posao. Posle pola sata čišćenja, auto je potpuno čist, čak si i led ispod auta sklonio, da bi auto izgledao kako treba. Ulaziš unutra, pališ mašinu, ali plin je zaledio i auto neće da upali. Pokušavaš opet. I opet. Džabe. Na kraju si prinuđen da sedneš u GSP, koji na kraju svega dodje kao cigara posle sexa.

Komentari

Druže nemoj da zameriš al veću glupos` u zadnje vreme nisam pročitao. Porediš odleđivanje juga sa sexom a kad ne mož` d`upali vožju GSP-om sa cigaretom, si ti vario šta ? (u skladu sa tvojim nickom)

veću glupos` u zadnje vreme nisam pročitao.

Ni meni se veća glupost od ove do danas nije desila.

Porediš odleđivanje juga sa sexom

Naravno da poredim, kad me jebe celo jutro.

kad ne mož` d`upali vožju GSP-om sa cigaretom

Pa da, to mu dođe kao cigara posle sexa (Ali u negativnom smislu, isto kao i ovo gore)

si ti vario šta

Ne.

si ti vario šta

Ne.

Требало је лололо

Требало је

Nemam. :( Tek za pola sata. Ne brinite vi za mene, gledajte sebe.

E izostavio si najvazniji deo. Onaj da nekad zalede vrata. I brave... U tim situacijama je bolje ostaviti ga nocu otkljucanog ( niko to ne krade, a i sta da ukrade?? ), nego da ujutro ulazis kroz gepek i/ili obijas svoja kola.

Onaj da nekad zalede vrata. I brave

Bravo care, znao sam da sam nešto zaboravio. Jutros mi se i brava zaledila, pa sam morao da ulazim sa suvozačeve strane (Koju sam pre toga jedva odledio).

si ti vario šta
Ne.

I ovo da čujem od tebe :)

I ovo da čujem od tebe :)

Zvuči neverovatno, a? :) Polako, za 15-ak minuta mi se javlja čovek, dolazi iz grada. :) Ako si raspoložen, znaš gde možeš da me nađeš. :)

Ti si jos i dobar, ja sam morao par puta kroz peta vrata (jes da imam keca, al to je sve domaca radinost). Ali ono sto meni nikad nije bilo jasno je zasto niko ne spominje u ovim prozivkama za domaca kola cenu kompletne reparacije istih - limarija, elektronika, farbanje...jer cifra je priblizno ista registraciji novih kola od 1.600 kubika. :) Da se u auto skolama uci pravilno, prednost bi se ucila ovako:
0. Marica, Ivica(v. pod pratnjom) i bolnica(h.pomoc)
1. Jugo, jer vozac kad ga slupa boli kurac i uglavnom se smeje
2. Dzip nemacke proizvodnje, jer vozac poseduje vatreno oruzje
3. Taksi, jer je vozac gotovo uvek na necemu
4. Mi, smrtnici ;)

3. Taksi, jer je vozac gotovo uvek na necemu

llololool Realno.

kad ga slupa boli kurac i uglavnom se smeje

Meni opet bude žao :)