Prijava
 1.    

  Zvono haljine vs Victoria's secret

  To su bile one haljine koje su se nosile negde u osamnaestom, i jednom delu devetnaestog veka. Bile su skroz crne, i bila je prava umetnost obući je, a porede se sa zvonom, zato što su se od pojasa naglo širile i padale skroz do zemlje. Žene su u njima izgledale totalno neatraktivne i ni malo seksi, zato što su haljine prekrivale celo telo, crna bluza je bila strogo zakopčana oko vrata, i nosile su one smešne šešire koji po malo podsećaju na stonu lampu.
  Medjutim, i pored toga, muškarci su za ženama strasno žudeli - valda zbog toga što se ništza nije videlo, pa je moralo više da se mašta. Danas je golotinja dostupna svuda i u svim oblicima - ona radikalnija iz magazina i pornićarskih kanala, i ona blaža varijanta koju možemo videti na tv-u u svako vreme, a propagiraju je pop zvezde (turbo folk seksipil nećemo komentarisati). I pored svega toga, slobode oblačenja, pričanja o seksu i njegovoj dostupnosti, sve više muškaraca koriste gumene lutke, žene spas nalaze u vibratorima, svi se žale na kvalitet seksa a natalitet je u padu..Jednom rečju, počeli smo da izvoljevamo.

  Muž i žena, godišnjica braka, mužu zvoni podsetnik na mobilnom, ustaje, ljubi ženu i predaje joj ogrlicu. Žena sva radosna, odlazi u sobu i vraća se sa crnim donjim vešom:
  - E pa dragi, i ja sam malo mislila na tebe, gasi taj tv i dodji da ti nešto pokažem..
  - Ej je l moramo baš sad? Igraju Čelzi i Liverpul, još jedno poluvreme pa mi radi šte hoćeš.
  - Ne mogu da verujem da je tebe kladionica počela više da uzbudjuje od rodjene žene! Znaš..
  - Nemoj opet da počinješ! I onako me je nadrndao onaj majmun na poslu, ne treba mi ovo..
  - Znaš šta? Kad je moja baba bila mojih godina, deda bi došao mrtav umoran sa njive, bacio bi je na krevet i degenjao dva sata, to je bio muškarac!
  - E pa ti nisi tvoja baba, ja nisam neki oznojani neobrijani seljak. Sačekaj sat vremena, može valda toliko..
  - E mlakonjo jedan..
  - Da, da šta god, a sad me pusti da odgledam ovo, već sam dovoljno nervozan..