Prijava

Ovo mi nije baš najjasnije vezano za Soccer:

Vaš dobitak morate podići u propisanom roku.Saldo dobitka je zbir svih vaših neisplaćenih dobitaka. Nakon isplate tiketa, vaš saldo dobitka se umanjuje za odgovarajući iznos. Vaš depozit za klađenje je potpuno odvojen od vašeg salda dobitka. To znači da saldo dobitka ne možete direktno koristiti za klađenje. Kladiti se možete samo od uplaćenog depozita, a dobitke morate podići. Na ovaj način poštujemo trenutno važeću zakonsku regulativu.

Znači ako ja uplatim 1000din, ja samo sa tih 1000din mogu da se kladim, čak i kada mi tiket prodje ? I kakav je ovo propisani rok za isplatu dobitka ? Prodje tiket i ti sad imaš rok do fazon prekosutra da podigneš ?

Ne važi to. Sve regularno, stoji sa strane kad prođe tiket nekih dvadesetak minuta, pa je raspoloživo posle.
Edit: i rok ne važi, nema to pojma.
Pitao je već neko ranije ovde, bunilo i druge, i mene je to odvraćalo da ne pređem, međutim sve ok.

To sam i ja mislio, pa mi rece neko ovde na temi da nije tako, nego je najnormalnije, kao u mozzartu recimo..
edit: preduhitrio me coa. Pozdrav za nj

Jedina caka je sto ako ti je dobitak posle 10,11 uvece nece ti staviti odmah pare na racun, nego sutra u 8,9 ujutru...

Nekad i hoće, zavisi. Jednom sam čekao da overe igrača iz nba koja se igrala u 21h do ujutru, sinoć odma' overili posle onih u 1.

Edit: pozz papite kakosi

U svakom slučaju mocart je kurac, u sokeru bar 5 od 10 igrača ima granicu manju za poen. Plus alternativni hendikepi/poeni jebu.

Postoje kategorije SALDO i DOBITAK.

Taj ti je dobitak koliko ja znam samo trenutan.
Odnosno, prodje ti tiket, lova ti legne na dobitak, i posle nekog vremena predje na saldo. Kad predje na saldo, ne moraš da podižeš lovu, možeš da se kladiš sa tim.
Mislim da im je ovo samo fora u pravilima zbog nekih zakona, ali realno se ne sprovodi.

Ја сам једном уплатио у Моцарту, а после два-три пута у Меридијану и скроз ми је океј, заборавио сам шифру за Моцарт... Само што сам провалио да не знам да се кладим, па и не користим толико често.

Lolčina jebena, treba me jebati baš onako tvrdo. Imam neku kladionicu ovde u selu koja se naravno zove "KLADIONICA". I imaju baš solidnu ponudu a i kvote su im veće nego u Mocartu npr. Ali ne, majmun mora otvarati jebene naloge po internetu. A u debelom sam minusu otkad sam počeo da se kladim avansno.

Bonusi su im isto super stvar, sve u svemu daleko najbolja kladionica u Srbiji.

Bonusi su najlosija stvar Nikolase. Oni te ''teraju'' da igras sto vise parova, a ako hoces da zaradis preko racuna, cepas singlove i dublove, neki sistem sebi nadjes i na duze staze samo tako mozes biti dobar.

Mozes gde hoces da podignes pare, ali uplata avansa je samo na maticnom uplatnom mestu kolko znam.

Nikolase, u Mocartu možeš da menjaš matično uplatno mesto kad god hoćeš. Odeš u jednu poslovnicu, uplatiš, to ti je matično uplatno mesto.
Odeš u drugu, uplatiš, to ti je sad matično uplatno mesto.
Samo nisam znao ovo što Puppet kaže, da možeš da podigneš pare bilo gde (do 10 000), mislio sam da možeš samo ti gde ti je (trenutno) matično uplatno mesto.

Mocart i balkanbet najgore kvote na svetu navlace ljude na bonuse i picke sto selfije slikaju za mercedesa

Sto "manja" kladza to vece kvote ja peglam u ovoj u kraju dal je pinbet ili tako neki kurac nemam pojma. Mada bih tu peglao i da su im losr kvote haha

A kakvi su ovo dobitni kodovi u Socceru ? Tj. kako se vrši isplata ?

Treba onda koristiti mocart kao postnet haha ako nekome stalno saljes pare das mu korisnicko ime i uplacujes mu u mocartu on dize bez provizije a hvala bogu ima ih de oces

Ne možeš da podigneš bez kartice kintu u Mozzartu, u tome je fora, pseto.

Napraviš isplatu na netu Šomi, i izbaci ti kod od 4 simbola. Dodješ u kladžu kažeš kod i to je to.

Ne moze bez kartice.

A jbg nemam pojma jer ne igram onlajn ne bih dizao pare nikad. Mada zovem telefonom kladzu pa mi uplacuju tako da je isti kurac

Napisah negde, samo ukucaš iznos koji isplaćuješ, da ti kod odmah od 4-5 karaktera, predaš to i gotovo. Falabogu imaš Android te to odradiš na uplatnom mestu čas.

Pseto, ja zato i pitao za soker, mada ne može, moraš da daš karticu kad uplaćuješ u mocartu, i isto kad podižeš.
U sokeru nema kartice pa sam se ponad'o.

E, i maksbet jebe dobro, imaju fazon sve igrače, al' gotovo sve, čak i pero antić recimo. Samo ne znam imaju li avansno klađenje.