Prijava

Meśa
Što nemam mjeru u piću. Što me posle pjanjenja kad se probudim boli glava. Što mi se razveže jezik kad popijem.

opilo nas vino, crveno i belo
tebe moje usne, mene tvoje telo

meni je bolje dan posle alkoholisanja. Retko kada sam mamuran ali onda postanem hiperaktivan i to više nego kada sam u pijanom stanju.
Verovatno mi se alkohol polako doprema do mozga ili mi je mozak spor pa ne reaguje odmah.

pričamo da je srpska pravoslavna crkva usko spregnuta sa državnim aparatom, mafijom (na isto mu dođe), a pre svega sa UDBOM , što traje najmanje od 1945. godine,
a preko istih i sa stranim obaveštajnim službama te da nije u službi ni Boga,
a najmanje svog naroda.

Crkva i DB su u čvrstoj sprezi još od vremena Tita. Vlasti su postavljale vladike, a službe radile unutar Crkve. Takve stvari ne prestaju lako.

jel ovo diskusija o o nome krstu od 100 m da jjebote sto niste otvorili temu nego spemujete ovako 20 strana na potuno temi nevezanoj i na kraju ja dobijem ban

Pa ti dobijaš ban zbog posebne teme za sis pa nismo teli

Nervira me kad ribice na plažu obuku tesan, tačnije provokativan kupaći onako malen. I onda ga natežu i pokušavaju da ga razvuku, nameštaju ga svaki čas.
Takav je model, mora da se vidi peečka, zato si ga i kupila i sada budi dosledna!

Kupaći tanga tj ne onaj što zahvata pola guzice je predobra stvar

svasta
bas sam nervozan ovih nepar dana

nervira me ova naša đubre industrija piva.
jao mamu im jebem.
sinoć popijem tri lava i stvarno me dobije u glavu i sad evo od jutros me boli glava.
AAAAAAAAAAAAAAAAa

ovaj osećaj nisam imao već par godina.

a trebao sam lepo kao do sada da naručim neko strano i kraj priče.

jebem ti trovače jebene

lav je trenutno među najlošijim pivama
zato im je i cijena mizerna

a ja seo jbg i sad dvojica naruče lava pa reko aj i ja ću da se ne izdvajam.
jedan deo pije lav a drugi somerzbi a somerzbi ne pijem

I mene boli glava od piva, pio sam Tuborg u flaši 0,5 - glavobolja, Tuborg u limenci većoj - glavobolja, Nikšićko od 2 litra iz plastičnih čaša i limenke - opet glavobolja. Sva se ta piva proizvode i pakuju kod nas iako su strana.

Zato što ga previše sporo piješ, pa te spušta. Moraš da ga ločeš.

tuborg je govno i sva ta ostala nazovi domaća.
kod ovih piva proizvedenih kod nas pod stranim imenom se toči nešto bar za nijansu bolje

Može bit da piva i domaća i uvozna kod nas ne valjaju zbog jedne stvari - lošeg transporta i čuvanja. Transport - zato što kod nas samo gledaju da prebače proizvod, zabolje ih što se mućka a možda još gora stvar je što gledam magacine, dođe kamion, istovari palete proizvoda koji ne moraju da se čuvaju u frižiderima, i dok oni to asortiraju ono stoji po Suncu i tu se ono kvari, odatle i glavobolja i loš ukus. Ne piše džabe "skladištiti na tamnom i hladnom mjestu" al aj sad, nešto se piti mora, koktele po klupa u pakrova ne moš pravit a i drugi neće, jedini lijek je možda da se konzumira u manjim količinama.

basevi putnici
veceras cu da se muchim jako nikad ne mogu psihicki da se spremim na ovo sranje...

sedista---
1.ne mozes da se ispruzis nikad dovoljno posle prvih pola sata ni u stranu i napred ni iza...najebao si ljuto...cak i ako si midzet...a ja kao neko ko je visok oko 195 cm prolazim kroz vece sranje jako...posle vec 2,3 sata postane kanalcina,a cu putovati oko 10 sati...sta mi vredi sto cu povuci sedista iza to je presranje,ianako ce neko ko je ispred isto to da uradi a neko ko je iza ce mi dati do znanja da smetam,iako je neko manji od mene,a ja nekome ko je ispred necu,iako je i to isto neko manji od mene sto znaci da im manje smeta nego meni sigurno...a pored fizicke torture nije bas ni psihicki prijatno kad neko pokazuje znake bune zbog tvog ocajnickom pokusaja da ucinis sebi torturu makar 1 posto blazom...ne mora da kaze nista...dovoljni su uzdasi negodovanja...mada desava se i da kaze neko ,,ee izvini mozes li da vratis sediste,ne mogu da se ispruzim,,...
+tvrda su ljuto...nemaju nikakav oslonac...mozes da se oslonis na staklo od prozora i to je sve...a to je bas prijatno inace tako spavati
takodje i uvek se nadje neko deyte jebeno koje ce da se pobrine da i onih nekoliko minuta sna sto mozes uhvatiti ne dese se

Foliranje oću-neću, ispale tog tipa. Kad te ona pita, oćeš il nećeš. I ti kažeš hoću. A ona onda kaže neću. To me nervira. Šta koji kurac pitaš, kad unapred nećeš?

meni je bolje dan posle alkoholisanja.

Haha, i meni. Mamurluk mi je nepoznato stanje. Ne samo da sam hiperaktivniji, nego i neverovatno bistriji, pametniji, pričljiviji. Do popodne me prestane taj rad, pa se vratim u normalu. I što kaže Buš, pivo se ne cirka, pivo se loče. Inače glavudža k'o kamen posle. Mada ja izbegavam vops, magareće je to piće. Špricer, pelinkovac i vinjak uglavnom.

ovo što kažu
kad sam mamuran, pričam staloženo ko neki veliki mudrac, neki trip

sad mi iznervirala jedna kuravela.mesec dana mi prica kako nema vremena da idemo na kafu i kako ne zna gde udara.ja naravno nisam moron pa da verujem kako onda vec mesec dana ne moze da izdvoji sat-dva da odemo na kafu.to me mnogo nervira, sad cu da je oteram u picku lepu materinu.