Prijava

JA MISLIM DA RADONJA TREBA DA IGRA KOMBINOVANU ODBRANU 1 3 1 A NE KAO DOSAD ZONALNU ODBRANU JER TAKO BOBI BOLJE POKRIVA PIK

NAMA TREBA PRAVI PLEJ NEKI KOJI ĆE DA KREIRA IGRU A NE DA JE NEKREIRA

КРАЈИШНИЦИ ЂЕ ЋЕМО НА ПРЕЛО ИХХХ

DOGODINE U KNINU

RAŠKO PIK END POP

ПА ОНДА У ПРИШТИНУ

OK, za sada 2 od 2, dobra pojačanja. Iščekujemo nove lepe vesti.

'Oće li centar biti crnac ili ne?

Ima prostora za još 2 stranca, e sada ko će to biti videćemo. Ako je Štimac bio preskup, pitam se kojeg će kvaliteta biti taj centar koji je jeftiniji od Štimca? Bolje da se otvore za još 2 dobra igrača na pleju i centru, a ostalo da popunjavamo mladim snagama...Vasa koliko znam još nije potpisao sa Bajernom...

Volio bih da je Vasa došao nego bilo kakav crnac, al' jebi ga... Ne vjerujem u neki preokret tu. Možda neće biti jeftiniji od Štimca, nego bolji. Štimac je tražio previše, s obzirom na (ne)kvalitete koje posjeduje, što ne znači da neće dati isto, ali za nekog boljeg.

Otisli Simon, Tadija, Rasko, Radenovic i Lipovij.

фала курцу па одоше говеда

OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Фали нам црнац на позицији црнца, мислим да је то очигледно. Џенкара јес чамуга, али нема довољно црноће која је потребна за позицију црнца, као што је имао Џерод Хендерсон нпр. Класичан црнац.

има онај што глуми у крвавом дијаманту са дикаприом, вид'о јуче на тевеу, он је прави црнац, и могао би на позицију црнца. нема пуно таквих црнаца који су прави правцати црнци, скупи су.

едит: ипак, који ће нам курац памучари, нисмо ми косјерић па да у летњој паузи иду на ливаду да беру памук мајку му јебем.

БАТЦХ ЕДИТ: Да те не цитирам на другој страни мрзи ме. У Ариљу се бере памук, у Косјерићу цемент. Помешо си.

Памучар је неопходан за Евролигу, јеби га. Џенкара нема тај виц потребан црнцу који игра на позицији црнца, а Ребић је премлад. А и није црнац.