Prijava

Nije los ovaj tvoj, samo sto sa i5 procesorom izlazi iz Doc-ovog budzeta, a i ne treba mu bas tako nesto.
@Doc - ispada da za 400 dinara manje dobijas malo brzi procesor, upola veci hard i dodatni 1GB rama, naustrb grafike koja za tebe nije relevantna. Primeti da Asus ima dobar servis

Pickup & Return, što podrazumeva da u slučaju kvara uređaja u garantnom roku pozivom na broj ASUS Call centra 011/20-70-677 kurirska služba dolazi po laptop i vraća ga popravljenog, bez ikakvih dodatnih troškova za kupca.

ophidia
Tako nešto slično i ja nameravam da uzmem, imaš link, drugi post iznad tvog. I kako si zasad zadovoljna mašinom?

Znaš kako, ja koristim laptop samo za školu, imam već kompjuter koji mnogo volim, a trebao mi je laptop koji može da izdrži kad u isto vreme otvorim ilustrator, fotošop, in-dizajn, internet i još milion stvari, a ovaj to može. Ništa osim toga mi praktično nije bilo bitno, a nisam htela da puknem neke nenormalne pare.
U suštini, slušaj ti Jericha, ja sam tantus za kompove. Zavisi i koliko si zaista spreman da pukneš pare. Ja sam isto imala neku cenu u glavi, ali na kraju sam morala da proširim budžet.

јеботе ти ко да купујеш диференцијал за фапа... па јел ово овако ово онако... :) обрни окрени за 2 године ће бити срање :)

јеботе ти ко да купујеш диференцијал за фапа... па јел ово овако ово онако... :) обрни окрени за 2 године ће бити срање :)

Ja sam lepo ljude zamolio za pomoć, one koji znaju to mnogo bolje od mene. Inače ne nameravam da za dve godine ponovo kupujem, tako da želim dobro da se informišem, a ne da puknem neke pare bezveze. Jbg, ipak ja tu kintu nisam našao na ulici, niti mi je iko poklonio...

знам знам... брате капирам да је тешко одвојити се од кинте... али само ти кажем оно што је неминовно, а за то нисмо криви лично ни ти ни ја...

Hehe zato ciljam stvar koja bar tri godine neće biti sranje :)))

e pa na zalost, za to moras da pljunes preko 1000 evra :(
nakon dve godine, bice ok, sljakace ti osnovni programi ako nisi neki gejming gik.. ali svi ovi laptopi za 500e ce produvati, poceti da zuje, nagutati se prasine, poceti da greju, baterija da traje do sat vremena, javice se neki hronicni problemi itd...

Nemoj da plasis coveka, nece mu se to obavezno desiti. Sve zavisi za kog proizvodjaca se odluci, koliko cesto i za sta ga koristi, gde ga drzi, kako ga odrzava...ne mora da znaci da ce da zuji. Jedino sto je sigurno i neizbezno jeste ovo za bateriju, kapacitet ce svakako drasticno oslabiti.