Prijava

Није болестан ал да запишем.

гледам Амиџи шоу

и створи се неки јебач ту и почну да оргијају.

Ја седим и посматрам

испуштају неке звуке, ваљда сви онанисали за то време.

U pravu si, nije bolestan san.

Оћу да кажем нема паранормалних створења, убијања, проливања крви. Главни сан ми је био овај први, а овај други је био неупоредиво краћи, само бравура једна.

корнелије прави овде сноварицу

sanjao sam da sam na koncertu gilberta becauda i da plachem dok peva natali

Сањао сам неке гуштере, ал скроз издеформисане, како ми се мотају по кући, нека најзеда по целом граду била. Не могу да се убије, ко од гуме су, изгледају као мали алигатори са ногама изоподоа, и у свему томе, морао сам да кречим кућу у селу, не смем да сиђем са мердевина од ових сподоба доле.
http://img.moviepilot.com/assets/tarantulaV2/embedded_images/1373986373_cDfZv9i.jpgовако нешто

U osnovnoj školi, prvi-drugi razred, imao sam nekog cigana u razredu Redžepi Kenan. Taj lik nije umeo bukvalno DVOJKU da napiše "2" <---OVO NIJE UMEO! Ne znam zašto, ali u podsvesti mi je on sa njegovom lizalicom koju je svaki dan lizao. Ko šta radi, on je uvek imao lizalicu u ustima. Sanjao sam kako je ta lizalica pretvarala ljude u zobije. Tačno gledam kako on daje lizalicu drugaru i on se pretvori u zobija. Ja krenem da bežim, odjednom ih ima na stotine. Uđem ja u stan, keva nešto seče šargarepu i pita mene šta mi je, što sam uplašen, ja joj kažem sve, ona kaže "ma to si ti istripovao" i okrene se prema meni sa onim nožem I ONA ZOMBI. Strčim dole opet, počne krug da se pravi oko mene i uvek kada treba da me dotakne neki zombi, ja se probudim. Godinama sam imao taj košmar i svaki put je bio apsolutno isti i svaki put se probudim plačući kao da mi je umro neko blizak.

Imam po dva sna koja se ujutro sjećam, danima tako. Recimo, sanjao sam da jebem u banjalučkom muzeju. Mislim u životu nisam tamo bio, a sanjao sam da su oko mene neke turske priručne sprave za mučenje. I tako

Sanjala sam sinoc da imam kurac. ALi kao sve normalno sve zene ga imaju, ne sluzi nam nicemu nego ga uporedjujemo tako...

ne sluzi nam nicemu nego ga uporedjujemo tako...

што некоме сан, за мене је јава ололо

HAhahahaha Stevane :D

E minijatura...koma, zobog toga mi je kao glupo u snu, ja imam najmanji od svih.

Ja sam, kad sam bila mala, imala neku mačku, stvarno velika bila. I sad sanjam ja, dere se ta mačka k'o blesava nešto napolju i ja izađem iz kuće da vidim šta joj je. Kad ono mačka narasla do terase od sprata, ogromna. A crna kao noć. I samo mi neki glas kaže: "Ne možeš napolje dok je ne nahraniš". Nahranim ja tu nju kao nečim i izletim iz kuće kao metak. Tek će opet onaj glas: "Ta će mačka da te juri sve dok rođenom stricu ne opsuješ tri majke i oca, a da se sakriješ od nje dok to radiš. I ona će da nestane!" Mi tu sa'vatasmo čiču nekako i to ispod nekog šatora u nekom klancu, nigde nikoga oko nas. Al' stric ne da da mu se psuje majka. Objašnjavamo njemu otac i ja za mačku, ma on ne veruje. I samo skoči mačka na taj šator i rastrgne strica, pa se okrene ka meni i kaže ljudskim glasom, lepo je i sad čujem: "Aj sad nađi strica, majke ti ga nabijem!"

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ima li koji psihić ovde, treb'o bi mi!

Hahahaha
Ne znam da li sam već pisao, al' jedan od mojih najbolesnijih snova je kako sam ja mesar
I sad kao neki red ispred mene i u tom redu moja porodica, otac, sestra i majka, a ispred njih neka djevojčica jedno 6-7 godina. Suknjica neka na njoj, majičica i ima pletenicu i elem uhvatim ja tu djevojčicu ubacim u mašinu za mljevenje mesa i meljem, meljem i ostala samo ona pletenica od nje i vrh glave i ja uhvatim za tu pletenicu i zafikarim je na neku gomilu ljudskih djelova i okrećem se a moji sledeći i tu se probudim.

Sanjao sam da sam toliko popio da mi se lice ukočilo, ali samo jedna strana. I prođe me mamurluk, a zanimljivo da me je i tokom sna boljela glava, ali ja i sutradan ne mogu da pomjerim tu stranu lica. Odem u kafanu da popijem jedno pivo, kad tamo neki kreteni koji su išli sa mnom u srednju. Ajd sjednem sa njima, popijem par piva a kako sam više pio sve više mi su se kočili mišići lica. Odjednom je pao snijeg, ja dolazim kući a na ulici gomila njemačkih ovčara kao pušteni s lanca se zajebavaju. Reko' nije za zajebanciju, neću pored njih, preskočiću komšinu ogradu, ali ne preskočim je u skoku već se bacim na ruke, preskočim je i pritom poloim. Nemam pojma.

Ja se redovno budim iz snova tako što umrem, i to nekad čak i ne znam da sanjam nego samo znam da moram da se ubijem da bih pobjegla nekako od tog košmara. Užas jedan.
Jedan od bolesnijih snova je kako me juri nešto kao Dementor, ali je ustvari okrenuto naizvrat tako da su mu spolja crijeva i organi, skroz nedefinisana gomila mesa, i leti preko krovova ka meni i nikako ne mogu da pobjegnem. Sljedeća scena je da sam pobjegla na neki čamac na kom sam sa nekom djevojčicom, oko nas samo voda, nema obale, i znam da će on svakog trena stići do nas i uzeti nam dušu i onda njoj kažem "Mi moramo da se probudimo", prerežem joj grkljan, a sebi zabodem nož u stomak i probudim se.
Imala sam neki san o Obi Van Kenobiju, ali sam ga oslovljavala sa "mračni gospodar Isus", mojim prijateljima je taj najbolesniji.
A dospjela sam na ovu temu jer sam i nekad ranije i sad opet sanjala kako me neko upeca, bukvalno me upeca i udica mi se zakači za usnu, hajde košmare i da shvatim ali ovaj mi je nigdje veze, pogotovo što se ponavlja, a nikakve veze sa mojom realnošću nema. Posljednji put kad sam sanjala to sam odlučila da počnem da nosim pirsing tu, kad mi je već probušeno haha.
PS nisam neka riba, pa to nije objašnjenje

sanjao sam da mi je u obrazu ucaurena neka larva, sa krilcima nekim, ne znam kako da je opisem....kao nesto izmedju larve i leptira samo mnogo gadnije i tako je iskopala rupu u mom obrazu i tu se zacaurila i polozila jaja....i fuj kolko je bilo odvratno kad sam izvadio to

aj nije bolestan ali reko da napišem

sanjao sam razne stvari, i u jednom trenutku izlazim na prozor, ispred moje zgrade dva pandura nose njihovog kolegu i vidi se da je izvrnuo skočni zglob. I oni nešto trljaju, mažu, ja govorim pa vodite ga u bolnicu, svi me kuliraju, i dolazi ti neki momak kao znam u čemu je problem, treba vratiti nogu u normalan položaj i namješta nogu na panj i nesvjesno okreće na suprotnu stranu, kao da je namjesti za ovo što slijedi i onda skače na nju u cilju da je vrati nazad, a zapravo je rotira za 180 stepeni, još mu je više usra. Ode noga u kurac, ovi povraćaju...