Prijava

Glavni argument pederskog lobija je ona čuvena ''pa nismo u 16. veku više, ovo je 21. vek normalno je da se muškarac i muškarac karaju''....e pa upravo taj argument će nas i dovesti do ovoga, jel mislite da u 23. veku neće biti ovakvih izroda (kojih ima i sad, mislim na ove što cepaju životinje) koji će se tad osmeliti da javno progovore i tome i da kažu ''pa nije ovo više 20. vek, u 23em veku smo, normalno je da civilizacija napreduje''

Lol, to bi bio argument da nisu već postojala društva u kojima je homoseksualnost vekovima unazad bila, neću reći tolerisana, ali koja su prema homoseksualnosti imala ambivalentan stav kao današnja. Faktički, možemo reći da su abrahamske religije obrnule točak unazad i sputale taj imaginarni linearni razvoj prava homoseksualaca o kojima ti govoriš (ti, ne ja) onemogućujući im ta ista prava koja danas traže. I šta sad?

Al da ne trolujemo. Samo ti taj argument ne valja.

Evo, iz ugla laika to izgleda ovako.
Homoseksualnost je poremećaj u lučenju hormona, svaki poremećaj predstavlja bolest. Homoseksualci su bolesni. Druga je stvar što oni time ne nanose štetu nikome. Zoofilija je isto to, samo poremećaj nekih drugih hormona, isto je urođena (seksualne sklonosti su inače urođene). Teoretski ne nanosi štetu drugom čoveku, to jest drugom samosvesnom biću, javlja se i u prirodi, konzervativnom društvu to nije normalna pojava, ali opet ne menja se suština toga. Bolest je, ali opet nije štetna po drugog čoveka. Sa te strane može vrlo lako da se opravda zoofilija ili da se napadnu pederi. Ali ne može da se sve gleda baš tako, jebiga.
Gambi pederi čine 10% populacije, rekao si negde, ali si rekao da zoofili čine 1% populacije, a to je podatak koji nikako ne možeš da znaš, homoseksualci su se deklarisali kao homoseksualci, a ovi nisu i njima je potrebna inicijativa da bi se izjasnili kao zoofili, njihov tačan broj ne znaš. Druga stvar, ako je neka bolest više rasprostranjena od druge, ona nije zbog toga ništa manje bolest.

Staru Grčku teško možeš da uzmeš kao primer za nešto u toj meri pozitivno. Homoseksualci su imali svoja prava i tako to. Pošto ne znam šta je pisano o njihovim pravima i kakva su bila ona, mogu da se osvrnem na njihovu mitologiju koja sadrži sve, počev od kanibalizma, pa sve do zoofilije i svega toga, a i sami ćete se složiti da je pola njihovih filozofa bilo u najmanju ruku nenormalno, a oni su postavili temelje nauke a samim tim i svega ostalog. Jebiga, nisu perfektan primer za dobro uređeno društvo.

Dalje, samim tim dolazimo u začaran krug, ako je ovo normalno zašto ovo drugo nije, ako je ovo nenormalno zašto ovo jeste i tako to.

Usput, svi ćete se složiti da je pedofilija bolest, ljudi su na putu da izleče rak, a nisu u stanju da izleče jebenog pedofila od tih svojih sklonosti. Pitanje je samo inicijative. A opet smatram da je psiha strašna stvar i da čovek svojom glavom može mnogo toga da iskontroliše. Zatim, koliko god bilo šta od ovog delovalo različito jedno od drugog, vrlo su slični, razlika je u nijansama, to jest u tome, da li taj neko svojim ponašanjem povređuje nekog drugog. Ali opet logičkim mišljenjem sve može da se opravda i da se obori, svaka teorija, svako pravilo, sve.

Raspisah se, a poenta je da sam ja protiv zoofilije, da mi je katastrofa odvratna i da jednostavno ne mogu da je svarim kao nešto legalno (reč normalno neću upotrebiti, jer po meni ona gubi to značenje), protiv homoseksualaca nemam ništa, apsolutno me ne dotiče šta drugi rade, rođeni su sa tim, jednostavno nikome ne nanose zlo. Koga boli kurac. Ali opet mislim da je baš zbog gore navedenih razloga toliko provlačenje homoseksualnosti u javnosti, toliko forsiranje iste kontraproduktivno zbog drugih "bolesti" koje štete i drugima. Jer naučno gledano ne postoji prevelika razlika. A ne smem ni da zamislim svet u kome svako radi šta hoće. Bilo bi to malo ružno, ako me razumeš.

Znači, neću reći ni da sam za pedere ni protiv njih, oni su mi jednostavno Dejan Cukić. Samo gej lobi počinje da smara gore nego antipederski. Dajte im prava. Uostalom šta oni dobijaju sa tim pravima? Gambi ti si pravnik, reci mi. Nisam upućen. Jebiga, dok god imaš zatucanu masu oni će biti diskriminisani. A masu nećeš smiriti tim što ćeš im to natrljavati na nos svakodnevno, to smatram samo teranjem inata. Postoje drugi, mnogo efikasniji načini.

Elem, od priče o zoofilima ja pređoh na priču o pederima. Dosta su povezane priče jebiga. U suštini treba povući granicu negde, ali jedino što brine je to što je granica fleksibilna, pomera se često, tako da se ne zna gde će ona biti za 20-30-100 godina. Ok, pederi treba da dobiju svoja prava, zoofilija i pedofilija su mi kao pojave jednostavno nezamislivo odvratne, ali gledajući sa te neke strane, dobrim govorom se i one mogu opravdati.

Usput, to što je zoofilija toliko sakrivena od očiju javnosti ne znači da je ona apstraktna, da je nema, smatram da je prisutna i to mnogo više nego što ti ili ja možemo da zamislimo. Isti slučaj sa pedofilijom.