Prijava

Koliko god naši kalkulisali, ipak su to španci, nije njih sramota i kad su domaćini da odigraju kao protiv italijana onomad, govna su to. Verujem da oni misle da smo im lakši mi od brazila, pa će da jedu govna u poslednjem kolu sigurno.

ne mogu oni toliko loše da igraju koliko mi možemo da odigramo 30 minuta sa jovićem i birčevićem, prema tome, mislim da lagano možemo da završimo kao četvrti. možda i kao drugi, mi i francuzi imamo po jedan poraz, svašta tu može da bude, samo da španci ne useru...

Jebati Nejmara jako. Mi smo Zuniga.

Kakva šteta za ovaj poraz, jbg, reče Sale da Krstić nije igrao zbog taktičke odluke, šta znam, Francuze sudije žešće pogurale kada su igrali odbranu na nož u trećoj, pustali da mlate po rukama žestoko, a na kraju im svaka čast. Bio je faul na Lovernju, jer ga je Raduljica zadržao malo rukom, ali je Diaw mnogo jače klepio Bogdana po ruci pri ulazu i ništa. Valjda će da nam se vrati ovo na neki način do kraja SP, barem izbegavanjem Španaca u mogućem 1/4finalu.

Mi bilo koga da dobijemo iz druge smo jači, a jedino su Hrvati jednaki sa nama, možda, stim što oni imaju i veće padove od nas, nisu mogli da prelome argentinsku gerijatriju 35 minuta, par puta i vodili po 10+ razlike, a Filipince se jednim prosečnim NBA igračem su jedva pobedili.

HAHAHAHA Brat klasičan

btw išo sam u odeljenje s ribom što je raduljantula jebo dok je igro u partizanu lolo

sabe mozes li da nam pokazes ko je ta? da vidimo sta je to taj raduljica jebo?

haha raduljica najjači najviše ga gotivim u repki, tačno se vidi što nije mogao lepo da prođe u Partizanu boli ga kurac za te debilske priče časovi ljubavi kolji tenzija pisma grobarima, čovek ćivi ćivot na svoj kul način

Ne ko onaj usrani Lovernj ugroženi, došo da ubacuje loptu kroz obruče za neviđene pare ali je tako bio ganut časovima ljubavi da u tome vidi jednu dublju dimenziju i piše romantična pisma dilerima droge i ostalom ološu.

каже кешељ да радуљу апсолутно заболе за спорт, не навија ни за кога и вероватно никад није одгледао целу утакмицу у животу

само пије, тетовира се и вози мотор

To da pije znam i ja, prošle godine ga šlagiranog šamarali neki debili iz Šipova.

дође му ђовак 1250 евра

Dođe mu kurac. Što platio mu Radulja kurve? Daj burgijaaa...

Što se tekme tiče, pojma nemam što nije Teodosić završavao poslednji napad. I to mu je Đorđević rekao DAJ BOGDANOVIĆU. Bio sam na nekom rođendanu, nisam ni gledao celu utakmicu, sve u nekim delovima, ne kažem, ko zna šta bi radio Teodosić, al svejedno, ne može njemu da se da lopta zato što je Prva prangija (neki bi rekli i jedina) bio prošle sezone.

Još što sam video, igramo sa dve petice što kao taktiku nešto ni ne volim, i držali smo dva pleja (Jovića i Teodosića), s tim što je Teodosić bio 2. Voleo bih da pobedimo Brazil, a da puknemo od Španije 30 razlike. Samo da se ne bi digli u visine, kao mi smo svi Džordani.

ђовак их испалио на фристајлеру, пио, а није дао динара

а реално, "најтежи" од свих спортиста у земљи, у кафани смрад вадио по хиљаду кинти на сваких пола сата да даје музици, вероватно му само толико дао срки да потроши то вече

Jel' provalio neko one likove na početku što su imali majice sa slikom pehara i natpisom "WE HAVE 5, WHAT DO YOU HAVE?"

Raduljica sve više liči na Miličića, u negativnom smislu. Pušimo kurac i ovaj put.

Да, да, мајице јебу кеве. Те наше, не оне француске педерске фудбалске што фурају к'о дресове.

А Радуљица најјачи лик, само не би требало да се смеје никако већ само тај бесан фазон, тотално кул.

Nije bio faul nad Bogdanom, a nad Lovernjom verovatno jeste ali "to se ne svira" (glupog li izraza). Mislim da čak i nisu svirali faul kada je on napravljen (Raduljica ga hvata rukom za mišicu), nego kasnije kada mu je čisto izbijena lopta...
Nažalost gledao sam samo od 46:46 (od tajmauta posle njihove serije 10:0), tako da ne mogu da komentarišem celu utakmicu, tj. deo u kojem smo pretpostavljam mnogo bolje igrali. Bez obzira na sudijski kriterijum koji je, u delu koji sam gledao, bio protiv nas, izgubili smo zbog sopstvenih grešaka. Nije ništa tragično, ako dobijemo Brazilce sa +2 bićemo najmanje drugi.
Najlakše bi bilo okriviti Bogdana za poraz, ali ja i dalje verujem da će on biti najbolji kada to bude bilo najpotrebnije. Takođe mislim da smo za nijansu prerano krenuli u realizaciju poslednjeg napada. Idemo dalje, danas rutinska pobeda, a sutra je test za ovu ekipu, da li je i koliko jaka.