Prijava

Кakav savez imamo nije ni čudo što propuštamo igrače.

"Kao primer ću vam navesti Nikolu Mirotića, koji je otišao u Real, a da niko u našem Savezu nije znao da postoji. Uspeo sam u razgovoru sa njegovim roditeljima da se dogovorim da on igra za našu reprezentaciju. U tom razgovoru možda i ključnu ulogu je imao Ranko Žeravica. Uspeli smo njegovim roditeljima da objasnimo da bi za njegovu budućnost bilo dobro da igra za srpsku reprezentaciju. Neko u našem Savezu je trebalo samo da završi papire koje nikad niko nije završio. Tako smo izgubili jednog Mirotića, koji je Srbin. Ne stranac, već Srbin, koji je mogao da igra za srpsku košarkašku reprezentaciju. Mi smo izgubili takvog igrača zahvaljujući nemaru nekoga iz Saveza, koji nikada nije imao više zaposlenih nego danas".

Da je igrao u zve/par/megi dobio bi ekspresan poziv u repku da mu dignu cenu

Tako smo izgubili jednog Mirotića, koji je Srbin. Ne stranac, već Srbin

Јесте, баш је велики Србин кад је због лове изабрао Шпанију. Крив је КСС ал' свеједно, лик је говно и крај приче.

Tek danas obratih pažnju na grupe, biće pičvajza. Ne znam kakvi su Turci, al ajde ako kažete da su kurac, uzećemo da dobijamo njih i Island jebeni. Ostaju Španija, Italija i Njemačka, sve ih možemo dobiti, ali i izgubiti. Po nekoj prostoj računici, trebali bi dobiti samo jednu od ove tri da ne budemo četvrti (i tako izbjegnemo Francuze), a onda smo u osmini favoriti protiv svih ovih iz grupe A.

Личи да ће бити пичвајза, али не бринем. Јесу остали јаки, али најбитније је да сви играчи буду здрави и можемо да победимо ама баш сваког. Опет кажем,, нама је најјачи адут Ђорђевић јер има ауторитет код играча, уме да их мотивише, да из просека извуче максимум. Ђорђевић је Радуљицу играчки потпуно васкрсао. Нико није превише полагао наде у њега, сви су веровали једино у Крстића, а он нам је постао један од кључних играча на Светском првенству.

кад исланд објављује састав?

Ma sada će svi biti zdravi. Čak i ako nisu potpuno, stisnuće zube. Na prošlim pripremama Sale je pokazao da zna dozirati treninge, druženja i zajebanciju, odmoriti blago povrijeđene (Krle i Teo), pa ih postepeno vraćati u ekipu.

A valjda nisu degenerici da se povrijede pod tušem kao Kocić onomad.

Italija je jaka po imenima, ali su sjebani odnosi, nemaju tim, ali imaju Galinarija (koliko znam, on će igrati), a on je tip igrača koji pravi razliku. Zaustaviti Galinarija, i Italiju dobijamo. Belineli je spot-up šuter, tako da on je nešto što je nama Rašić davno bio. Pitanje je kako će se Španci vratiti posle prekida višegodišnje dominacije, plus što su se povukli igrači koji su bili stožer cele uspešne generacije. Svejedno, opet je to prebrutalan tim i biće jebeno s njima. Francuzima smo postali trn u oku, pitanje je kako će se to na njih odraziti. Parker ne igra, Batum je imao usranu sezonu, ali imaju mnogo mišića ispod koša i tu nas mogu tući, ali manjka individualni kvalitet koji pravi razliku.

Što se nas tiče, najviše me brine manjak igrača koji prave razliku, kako je to rekao genijalni Boža Maljković. Tu su Teodosić pre svega, Bogdan i od ove sezone Bjelica, ali opet fali igrač(a) koji može konstantno sasuti veliki broj poena. Ali mi je drago što je Bjelica fizički preporođen, više nije samo talenat sa izgledom Eštona Kučera, već ozbiljan all-around krilni igrač.

Не разумем што се толико цимате око француза. Јесу јачи у односу на прошлу годину, нема шта, али реално и ми ћемо бити јачи. Њихов стил кошарке нам одговара, не верујем да ће се нешто драстично променити на овом првенству. Жабари имају много јак састав, ту ће бити тврдо, од цигана пуцамо, остале лагано арчимо љуто.

Њихов стил кошарке нам одговара

Koji je to stil košarke?

Ja se plašim da ćemo jednu ozbiljnu kurčinu da ispušimo na ovom prvenstvu.

Ja se plašim da ćemo jednu ozbiljnu kurčinu da ispušimo na ovom prvenstvu.

Uopšte nije isključeno. Na svetskom su svi bili u fazonu "Srbija je u stagnaciji, lako ćemo" pa smo malo imali sreće. Ako se izuzme par igrača, ovo ostalo je ispod nivoa za ciljanje na medalju. Jebiga, Kalinić na Galinarija, ne ide. Mnogo zavisi od toga kako će se Bobi uklopiti u reprezentaciju, da li će ga udvajati, da li će igrati jedan na jedan leđima. Dobar je trener, ali koliko on god bio dobar, igrači su ti koji donose prevagu. Naravno, da imamo ovu crnogorsku trojku koja ne igra za nas, sve bi bilo drugačije, ali kurčina. Još i jebeni Dragić (otac mu Srbin) ne igra za Srbiju. :'(

Jebote, jedino zbog sporta ima smisla plakati za Jugoslavijom.

lol bukvalno sad bi u fudbalu bili lagano top 5 reprezentacija evrope
da citiram velikog mislioca

DA JE JUGOSLAVIJA VELIKA SADA GDE BI NAMA KRAJ BIO SADA

CITAT Dobar je trener, ali koliko on god bio dobar, igrači su ti koji donose prevagu.

Ne plašim se ja zbog sastava. Objektivno, ovo je prelep tim sa strašnom prvom petorkom kojoj jedino Lučić fali. Mislim da smo duplo jači nego prošle godine i uz Špance najjači na prvenstvu. Al ako računamo da budemo drugi ili čak treći u grupi, u četvrtfinalu idemo na Litvance ili Grke/Hrvate. A to su ekipe od kojih može lako da se izgubi.

Pitanje je sad šta se smatra "ispušavanjem ozbiljne kurčine". Apetiti su nakon svjetskog srebra normalno porasli, ali ne nerealno. Ipak nije situacija kao sa rukometašima koji su u BG-u uzeli srebro na domaćinluk, pa na idućem velikom takmičenju žestoko spušteni na zemlju. Meni lično:
neuspijeh - ispdanje prije četvrtfinala,
prihvatljivo (ali ipak neuspijeh zbog pomenutih apetita) - ispadanje u četvrtfinalu,
realnost po kvalitetu - polufinale,
uspjeh - medalja, bilo koja.

Mislim da u svakom slučaju neće biti glumatanja zvijezda i nekog preseravanja, što bi dovelo do raspada ekipe i kolapsa kao 2005te. A kvalitet je nesporan. Jebiga, ako možeš sastaviti prvu petorku od standardnih prvotimaca klubova koji su ove sezone ozbiljno igrali Evroligu, onda je glupo nešto se snebivati i govoriti "pa nismo loši, vidjećemo, he he".

meni bi "pušenje ozbiljne kurčine" i hladan tuš bio neodlazak na Olimpijske igre

ма колико да имамо бољу екипу, биће дупло теже поновити успех (освојити медаљу). сад имамо играче који су већ скаутирани, нисмо више у трећем реду фаворита и свака екипа ће се озбиљно спремати за меч и нема више изненађења. највише се бојим одлучујућих мечева са неким репрезентацијама које имају озбиљне тренере.

Jel misliš na direktan odlazak na OI? Prema tome, tebi je i bronza na prvenstvu pušenje ozbiljne kurčine?

Koji je to stil košarke?

Па пази брт, можемо да играмо против њих. Никада нас нису разгузили од кошарке, као што смо ми могли њих у полуфиналу ономад, да Батума и остале сероње није срао шут. У групној фази су нас добили на једну лопту као и пре 4 године када је Саван идиот промашио зицер. Паркер им је страшно појачање у односу на прошлу годину, нема ту шта да се прича, али мислим да ћемо и ми имати много озбиљнију екипу него на СП. Имамо најбољег плеја у Европи, МВП-а Евролиге, најбољег центра прошле сезоне, најпреспективнијег играча у Европи, Ерцега који је сам играо у Галати и не знам зашто бисмо се било кога плашили.

Ово што Шоми каже. Немамо од кога да се плашимо, јер са оваквим саставом, од нас све зависи. Него, полако. Идемо корак по корак, па докле стигнемо.

сад имамо играче који су већ скаутирани, нисмо више у трећем реду фаворита и свака екипа ће се озбиљно спремати за меч и нема више изненађења.

Nešto ne mislim da su grčki, brazilski i francuski treneri nonšalantno pripremali tekme na svjestskom.