Prijava

Prosto neverovatno da on ne može da dominira u ovoj ligi, gledao sam ga uživo i kontam da on ima neku mentalnu barijeru, garantujem da ima znanje i fizički sve predispozicije da bude Kristijano Ronaldo naše lige ali, kao što kažeš, iz nekog razloga forsira a ne ide. Slabo sam pratio ove sezone, mislio sam da je to prebrodio..Ne znam šta je problem, i trener mora da bude psiholog, da nađe načina da podigne igrača, Lalat to sigurno ne ume - naprotiv.

Ma prso lik totalno, ponadao se otiću u prelaznom roku, dobiti neku paru da ima za velike ćevape i nektar, kad ono kurac niko neće talenta od 25 godina, pad forme samopouzdanje mu je uvijek bilo kurac ako ne stoji čovjek nad njim i ne tetoši ga možeš ga jebati, tako da se sam sjebo, ako se ne popravi ide on nazad u Čačak, o nekoj jačpoj ligi tipa indonezije može da sanja.

Ma usrećio bi se finansijski i da ode u Bugarsku ili Rumuniju, nego i njima se više isplati da za 200e dovedu nekog brazilca koga juri pola favele zbog uvaljivanja loše robe a može da izdrži i do 60minuta efektivne igre.

Evo i ja da iznesem svoje impresije o trenutnoj situaciji.
DEFINITIVNO sam ubeđen dan je Grujić najblji igrač u Zvezdi. Nisam gledao celu tekmu ali u većem delu koji jesam dečko nije ni jednu jedinu grešku napravijo. Nije usran kao svi ostali. Zna da smiri igru(što je neviđeno za fudbalera od 18g).
Bosančić je tip igrača koji nam itekako treba. Verujem da će biti mnogo bolji, mada ni trenutno nije loš samo je malo van forme(čini se). Podseća na Nineta. Znači tehnički je potkovan, ima sjajan pas(budimo realni) i neki zajeban šut koliko sam video. Zajeban neki felš, samo još nema muda da češće aludira na go.
ODBRANA je šta god pričali veoma dobra za razliku od prošlih sezona.
NAPADAČI su goli kurac. Jedino je Jović kao "nada". Što se njega tiče, stvarno ima neviđen smisao za fudbal, tj. strašno igra bez lopte. Dobro se ubacuje, prosto oseća gde će da bude opasno.
SVE U SVEMU mi smo gola kurčina u zadnjih par utakmica. Partizan je trenutno bolji tim a i on je kao što svi znamo velika kurčina.

ristića zoveš grujić ili...?

ahhahahah kakav kraљ

15 novembra nam gostuje Udineze, nadam se da će doći u punom sastavu. Di Natale ima 37 godina i meće kao da mu je 27. A izgleda kao da mu je 17.

Blagoj Georgiev igra prvu postavu za Rubin iz Kazanja voimjaoca

Mi smo rasadnik velikih igrača

Vazda bili, al' tih najnebitnijih kod nas. Lazović će da završi u drugoj turskoj, Jović u Grčkoj, al' zato fazon Despotović ima da zaigra na kraju za neke Nemce.

Dokaz da ne valja senzor za ofsajd?

Ali saopštenje od FK Srbstvo, Iskrenost i Poštenje nećemo videti.

Zašto bi kad je očigledno neko falsifikovao snimak.

zvezdino prolece. lol. da im ne sude ovako ne bi ni sedmi bili

Zašto pehar ima uši? Da ga glodar gleda
http://www.arhiva.srbija.gov.rs/g3/images/zvezda01aa.jpg
I PUŠI, hahahahah, PUŠI, hahahahhahahah, PUŠI...

Немој брате....немој...