Prijava

Meni samo preko fejsa,pošto redovno ulećem u prepucavanje sa degenima na nacionalističkim grupama itd.
Ovako u stvarnom životu zaista niko,pošto nisam nešto ratoboran,vidim brzo koga mogu i trebam da podjebavam a koga ne.

Jedan lik je pretio Legiji. Ali pazite PRETIO, prošlo vreme. Znači metak u glavu, pa se ti žali Svetom Petru.

Hahahahha Eklipsa prijeti!!! Odlično.
A šta bi da vam preti lik al da uperi štoljpi u vugla? Šta biste onda? Ono- nema on mudo pucati ali preti i drži uperen?

Meni nisu pretili, jedino kao klinac sam se kačio sa nekim likom iz ne znam kojih razloga pa kad god se nađemo na ulici on mi nešto pretio. Sad ne znam šta je s njim.

Eeee jesu onomad na Fejsbuku kad su bile aktuelne one silne rip grupe, a mi prezentovali mišljenje Svevišnjeg o tada nastaloj zbrci. A ovamo uzorni vernici. Pu jebem ti lebac.

То на нету не рачунам уопште , смешне су ствари ...

А уживо, па , конкретно да ми неко прети , не.Срања се углавном дешавају спонтано и без најаве.

Moja je pokojna mater pretila rahmetli Indiru papučom da će ga namlatiti bude li nas još jednom zajebavao.

Ne napadajte odmah čoveka, možda ima težak period. Manijače, uz tebe smo.

P.S.

Džanki ne bi ti bilo svejedno da ti preti bivši ratni veteran.

Ako je neko bivši ratni veteran, zar to ne znači da je mrtav?

Kad sam imala četrnaest godina, u lokalnim novinama je izašlo o drugom mestu koje je naš hor iz osnovne osvojio, i tu je bilo spomenuto moje ime (dosta je retko, pa je lako zapalo za oči). I sad, ja sam bila na tehničkom (podrumska učionica, izlazi na dvorište), i zovu mene drugovi za vreme velikog odmora, kažu, došao deda po mene. Ja reko', kako je to moguće kad je deda otišao u BG i uostalom, što bi dolazio. Ali, otkud znam, da se nije nešto desilo, ipak izađem, i ono stvarno bio neki deda i stao da mi priča kako je imao ćerku koja se zvala kao ja, i koja je sad u Americi i retko mu se javlja. Na kraju je došao do zaključka (ili mi se tako činilo) da sam to u stvari ja i da sam se konačno vratila. Mislim da bi me i nasilno poveo sa sobom da nisu u dvorištu bili i drugovi i još neki đaci. Posle je došao još jednom, i opet me tražio, kad sam rekla drugovma da to nije moj deda, onda su ga oterali, tako da kad sam imala tehničko sam se uvek držala unutra. Htela sam onda i da pozovem policiju, ali na kraju je prestao da dolazi, a i krenula sam u srednju, pa ga više nisam viđala.

Meni je jedan lik odavde pretio da će da me ubije kao pičku kad me nađe u gradu, i jedno veče je rek'o da je u Kragujevcu, ja rek'o da se nađemo, i doš'o tamo 'de smo se dogovorili kad ono ispade da je pičketina i da je samo srao.

Meni je jedan lik odavde pretio da će da me ubije kao pičku kad me nađe u gradu, i jedno veče je rek'o da je u Kragujevcu, ja rek'o da se nađemo, i doš'o tamo 'de smo se dogovorili kad ono ispade da je pičketina i da je samo srao.

Nije istina, ti nisi došao pičkurino..

Dechak čekao sam te pola sata!!!111
Bez zajebancije, ovo se stvarno desilo, čak mi je i pretio da će da zove burazera i njegovu ekipu lolo. Da se ne razumemo pogrešno nije Sanšajn u pitanju.

Da se ne razumemo pogrešno nije Sanšajn u pitanju.

Jesam pičko.. Ja i Jorgan došli onomad kad si namesti haxball, tj ubacio nekog 3ćeg igrača ...

Један комшија претио да ће да нам запали кућу зато што му моја кева довела инспекцију у продавницу. Ал ко да схвати озбиљно човека ког зову Јебиветар.

Хахахахахахахахахахахха , Ксело па зар те нису учили да не верујеш свему што прочиташ на нету? трололо

Na mog starog je čoik uperio pušku kad smo radili vodovod u nekom naselju ekonomija, (zipa slučajeva dali naselju ime ekonomija, mogli su da ga nazovu i inflacija)

Elem, naljutio se jer smo napravili blato u nekoj uvali dje on živi, jer je ICB tuda prošao a taj dan kiša padala.. Kreno na matorog jer je on ko biva šef gradilišta.. Ja kreno da ga branim i još jedna strvina krenula za mnom i frajer pobego u kuću.. KACAM RASAN!!

Preselio sam se pre godinu dana i u novom kraju sam se pokačio sa nekim likom jer juri kolima ulicom kao da je jebeni hungaroring! Ipak nikakva tuča nije bila. Uostalom, nije bilo ništa strašno dok pre nedelju-dve nije rekao mojoj kevi da će da me ugazi.
Tu ja ispizdim jer je ispao najgora kurvetina što mi traumira kevu mesto da se pobijemo fer. Dođem mu na gajbu sa tri drugara da porazgovaramo. Bez ikakvih pretnji.
On tu počne da preti utokom i izbušenim kolenima i završi se bez rešenja. A na fer neće i kad mu pomenem prosipa neke budalaštine. Jebem li ga, da li da se nekako izmirim sa njim, da li ja da postupim radikalnije, nem pojma. Evo pitam vas?

EKLIPSO, ZVANIČNO TI PRETIM: UGRIŠĆU TE ZA SISU JER NISI MI ODGOVORILA KO JE ONA MAČKA SA LINKA! B-)

ja sam ti odg luks, ko ti je kriv što mi ne vjeruješ