Prijava

Može, za pare ako ćeš. Da tražim džabe ko kreten puca mi kurac.

Nije dzabe, jer sam poprilicno siguran da si jedine postove u vezi toga imao one satro sprdacke u fazonu "tako je terza, otimaj, dominiraj, pisaj po grobosima"

za tu sramotu u 4 zida me zabole kurac, jer sto onda nisi ostavio i cudjenje za tekmu FKP OFK u 4 zida nego si je izneo u etar.

Definitivno si prso. Baš nisi u vinklu.

Pošto mi se jebe da tražim postove evo ti još malo duševne hrane. UTAKMICA SA OFKOM JE JEDNA OD NAJVEĆIH BLAMOVA ZVEZDE U ISTORIJI, OVIM PUTEM SE IZVINJAVAM AKO NISAM OBJAVIO U HALO OGLASIMA SVOJE MIŠLJENJE, MOGUĆE DA JE TO TA TRANSPARENTNOST, MOJA GREŠKA NEĆE SE VIŠE PONOVITI. NISAM SMEO ONAJ JEDAN POST OSTAVITI NA KOJEM PRIMEĆUJEM ČINJENICE U VEZI JUČERAŠNJE UTAKMICE, VEĆ SAM TREBAO DA ZADRŽIM U SVOJA 4 ZIDA DA NE POVREDIM NEŽNOG GAYIJA AL SAM TREBAO VIŠE POSTOVA OSTAVITI NA KOJIMA PLJUJEM TERZU JER TO TAKO PRIJA GAYIJU VIŠE NEGO SPORTSKA LIMUNADA POSLE BOĆANJA.

Pa opet je dzabe jer kapiram da ga zabole bas sta ti mislis

I sta je bilo to sa ofkom neobavesten sam skroz?

Pseto, zabole me pošteno, al greota od lika pre tipa godinu ili godinu ipo, i danas šta postade, valjda će mu ovaj post gore pomoći da se malo unormali.
Zato sam mu opet izašao u susret, lol.

Al brate znas koja je greota kad vidim vas koji se kao brinete za srpski sport i neregularnosti a cokijevu titulu sa fmp slavite ko svoju, terza i kokeza su vam normalna pojava, a namestanje tekmi postalo svakodnevnica jer jebiga lopovi u upravi.
I zato me vise zabole patka da ja pricam o stvarima kakve jesu kad sa druge strane imam takve sagovornike.

Evo i primer, gonzo pre godinu dve pricao sve sto se cuje iza kulisa u srpskom sportu (a cuje se mnogo) a sad postao SNS bot koji je satro objektivan kad svrsava na czt usput precutkujuci neke skandalozne stvari oko KK i FKCZ.

I iz tog razloga, zabole Gazija patka da prica sa zagrizenim ciganima normalno, jer ja da pricam realno dok me neko mrtav ozbiljan "zajebava" cokijevim i terzinim bravurama ocu bole me patka.

I sta je bilo to sa ofkom neobavesten sam skroz?

Jooj pseto rado bih ti rekao, al jbg, ne smem da puštam u etar... :((((

Mi kad smo ovde proklinjali SNS upravu sto usla u FKP vi dosli i podjebavate nas kako smo sizofreni KAO DULO jer smo eto uzeli titulu.
Nabijem i titulu i njih na kurac.

Mada, sta ja pricam uopste, vama je DULO I DALJE SIZOFREN kad covek kaze "UGASICE KKP AKO NASTAVE OVAKO" al zato uredno kacite svece po grobarskoj temi.

I sta je bilo to sa ofkom neobavesten sam skroz?

Bilo je to da se dyo bavi cudnim stvarima u OFKi jer su otpustili Zonpija mimo svake logike (za to je isto kriv Partizan), bilo je to sto je Saponja vrv dao gol iz ofsajda, bilo je to sto FKP ima trenera koji na 2:1 vadi najbolje igrace Abua i Brasanca i FKP strepi do kraja tekme za pobedu. I sto taj isti trener odmara ceo tim na najnezgodnijim gostovanjima u JSL u jeku ciganskog namestanja utakmica.
Eto to je bilo.

Kolko sam skapirao dobili ste ofku 2:1 a malo drvo javorovo ga dalo iz ofsajda i milinkovic pokazivao svu svoju strucnost a bog zonpi nije vise trener ofke?

Ovo ostalo su debilizmi ne pada mi napamet da komentarisem, ko god misli da RASKRINKAVA nepravilnosti u nasem fudbalu je budala ukratko receno

GROBARI DJE VAM JE KRASIĆ???

pseto88
Kolko sam skapirao dobili ste ofku 2:1 a malo drvo javorovo ga dalo iz ofsajda i milinkovic pokazivao svu svoju strucnost a bog zonpi nije vise trener ofke?

Ovo ostalo su debilizmi ne pada mi napamet da komentarisem, ko god misli da RASKRINKAVA nepravilnosti u nasem fudbalu je budala ukratko receno

Da to je to. Ali moras da naglasis da Zonpi nije trener tacno pred Partizan,i da je OFKa od raspada sa CG sve tekme protiv FKP izgubila.
To je mnogo bitno da se naglasi.

не морам то да нагласим јер то води управо у онакве спике какву сте ви горе водили. а те спике немају баш нешто смисла па оно

Pa moras to da naglasis zato sto je dyo samo dosao da se osvrne na taj detalj a zli gmudo je krenuo da paranoise

JEBALA VAS ZVEZDA I ZVEZDINI NAVIJAČI

Evo vidis kako dyo sad lepo na ciganskoj temi analizira fudbalska umeca mladog jovica i kmecanje na penale u derbiju u najavi.
Sad vise nije pitanje da li ce penala biti, nego da li ce biti kmecanja.
Navikne se covek lako jbg.

па и ако буде пенал шта сад било ономад два па ником ништа

kako to mislis "i ako bude" ?
Valjda kad bude, nikom nista.
Pa bila su i dva, boze moj. ako treba i 3 puta ce pasti oni u kaznenom.