Prijava

Mislim, kontam da vi grobari ste u šoku sada sa ovakvim timom, ali mi cigani, pogotovu mi retki cigani koji smo pratili basket i pre nego što je Zvezda postala FMP, poput mene i Stevana, smo navikli na timove koji nemaju gram nade za trofeje, i naučili smo da postoji mnogo nijansi u tom svetu neosvajača trofeja. :)

Gde sam ja rekao da je trenutni sastav KKPa dobra ekipa? Rekao sam ima potencijala, i toliko. Ovakav Partizan je u top tri ekipe odozdo ABA lige.

Nisi rekao si da je MZT kurac od ekipe (što jeste), al sam se na tebe nadovezao da je kurčev MZT sasuo 50 do poluvremena.

Nemoj se jediti pls... :o(

Mislim da bi ih dobili, u to sam gotovo ubeđen, jeste da u spotu nikada ne možeš biti 100% siguran, ali ono 99%. xd

Da od januara će ovo biti mnogo kompetentnija ekipa, samim tim što će do tada biti kompletirana, povratkom Murića i Andrića, i vraćanjem u 'formu' nesretnog Perovića.

Žao mi grobara ali realno ovo je sve očekivano

Jel ovo tema FMP ili PartiSNSzan?

Ko bi pre samo 5 godina rekao da Zvezda nece postojati, a da ce Partizan biti ovakav...

Мало вас јебе што су нагужване овако утакмице на почетку. Кад се буде играло сваке седмице по једном, имаћете времена да се фино спремите и уиграте и биће то много боље. Овако вас је почетак лиге баш затекао неспремним, сви знамо због чега.

Ala je propao Milutinović, pa on više ne može ni da zakuca... iz igre naravno. Žalosno, nekada je stvarno bio potencijal.

Sad ih stisnite, majku im makedonsku.

Ovo stanje sa Partizanom i ovom temom mi se nikako ne sviđa.
Eh, kad se samo sjetim kako je nekad kul bilo, kad su Dog i Stevan trolovali po ovoj temi, pa se pola grobara popali, a Kurajber banuje Stevana što istjeruje neku svoju, samo njemu znanu pravdu, a Crno protjera Doga sa svoje teme. I nije tad bilo smaranja sa duplih naloga, pošteno se odradi banija. Evo, Dog se nije pojavio na temi dok Partizan nije propo.
Eee, bila su to vremena...

кад је тешко на Божу лоло

првенац за Петра

jebi mztoa lolo, mzt kobjasnio basket u zadnjoj :)

Честитам, гробље. Да наставите да побјеђујете и даље.

vidim da je vrabac ukrao loptu pred zadnji koš cvetkovića da li je bila kobjasn ukradena lopta

Vrabac ga je malo pogurao (Cvetkovića), he he kapirash "orlovi samo ćemo malo da ih poguramo", hah to blesavo pa Bog!

haha, ne podsećaj me na tu reklamu od toga i od tnnnn OOOO BEKO mi pukao mozak

Jel zna neko koje je to "veliko pojačanje" koje Pera toliko očekuje, da smatra da će se njegovim dolaskom sve popraviti i da će biti bolje?