Prijava

moje suze padaju na gore

A sad cigani, straha imajte. Znam sta pricam.

Verujem, Bombaš, i imamo strah, FMP zajebana ekipa, neće biti lako.

Kako je lepo, uzviseno i blagosloveno danas biti grobar u Srbiji.

Toliko prijatan seks bio sinoć?

Vidis da mu je cast da primi legendin kurac

Nakon ispadanja od efenpea u polufinalu KLS-a

Džikić: "Ne pada mi na pamet da idem, imam potpisan ugovor na još godinu dana!"

Danas informacija za Džikića:

-Sve spremno, Džikić prelazi u Budućnost!-

Ma nek ide, daleko mu lepa kuća što se ono kaže, ja se odavno nisam nagledao gorih odluka tokom utakmice, možda je on van terena ok trener, ono priprema utakmice, motivacija i to, i ok je lik ovako čini mi se, al brate što ne zna utakmicu da vodi, to je kriminalno

Moje lično mišljenje je da je što se kluba tiče problem u upravi i nekim igračima, Džile je po meni sasvim solidan trener, koji i te kako može da nas vodi.

Svakog ko je doveden prosle godine je sam aminovao i trazio, uzasno su mi isle na kurac one serije bez poena u kojima ne reaguje, tesko da to moze biti slucajnost.

Dzaba trener kad su igraci panjine

Ako se neko nagledao tih panjina evo nas tu smo

Baš to bombaš, mnogo loših odluka u poslednjim četvrtinama, zatim ne zna kad koga da ubaci, izbaci, npr. neko napravi 2 faula u prvoj četvrtini, on ga i dalje drži, pa napravi i 3.
Ma milion stvari, baš me je iznervirao nekoliko puta dobro, mrzi me da nabrajam sve

Novi poslovni direktor KK Partizan je Dejan Kijanović, inače kum drugog najmoćnijeg čoveka države ( možda i najmoćnijeg ustvari, s obzirom koliko je sultan slab na porodicu). Ovo porodica uzmite sa razmatranjem, normalnom čoveku i muškarcu od 45 godina porodica su žena i deca, a sisicama mama, tata i bata.

A gle komentar, duzi od teksta haha

Zvezda donela košarku u SFRJ. Na terenu joj bio Bora Stanković, na tribini Ivo Andrić. Prošlo 30 godina partizan još uvek bez titule. Država naređuje raskid ugovora Kićanovića sa Zvezdom i prelazak u partizan uz zvezdaša Žeravicu. Osvaja se 1. titula 1974, a Zvezda ih ima dvocifren broj!1990. godina, rat, raspad SFRJ Zvezda 13 titula, partizan 4. Dolazak Dačića u KKP, kreće renesansa samo jednog kluba. Narednih 20 godina kreću akcije "sponzori šampiona" gde se sve državne firme dodeljuju partizanu, nastavlja se Cepterom, ICN Galenikom, Karićevim Mobtelom, MB pivarom, Telekomom, Dodikovim milionima i preimenovanjem u partizan Igokea, Tadićevim pevanjem na tribinama, pa sve do Duletovog "Vučić je veliki državnik" i dobijanja NIS-a, MTS-a, Aerodroma itd dok Zvezda ostaje na MTS-u.Za to vreme partizan zbog silnih para od države gasi školu i počinje da otima najbolje igrače drugih klubova čime gasi košarku u Srbiji. Tomašević, Vujanić, Bogdanović, Kecman, Šćepanović, Milojević, Peković, Tepić, Milutinov i bezbroj drugih bivaju uzeti od drugih klubova čime svi oni ostaju bez transfera a Vujošević, Danilović i Todorić sa masnim procentima od prodaje plus državnim sponzorima. Grobari u ekstazi, nije im sve to dovoljno nego traže katanac na Zvezdu i ostale klubove.2014. godina. Nakon celodnevnog slavlja zbog ispadanja Zvezde dolazi utakmica partizana u kojoj ima duplo bolji tim i "maga" na klupi. Bum! Trojka Nolana Smita u poslednjoj sekundi! Raspada se sve kao kula od karata. Država nastavlja da pumpa pare od državnih firmi ali kome sada oteti igrače kad Čović ne da Zvezdine, Miško svoje, a ostale klubove već ugasili? Gde je sada škola? Gde je sistem?Dule: Brzo okrivi Zvezdu to će navijači najlakše progutati!Ali Dule pa vide na dresu da imamo sponzore! Vide da smo izgubili na terenu!Dule: To su grobari, neće verovati svojim očima, verovaće meni! Uradi tako.I tako i bi. Danas imate masu zaluđenih navijača koji ne vide šta se desilo i pričaju o samozvanoj instituciji koja je bila toliko trula da se raspala jednim košem. Najteže je ipak, suočiti se sa istinom i zato je lakše osuditi Zvezdu koja i dalje nema državne sponzore (MTS ne uplaćuje), pola ekipe joj iz sopstvene škole, ne osvaja titule iz auta, otimanjem igrača i prebijanjem sudija i ima najbolji skor u Evroligi u istoriji Srbije. Idealan kandidat za mržnju i skretanje pažnje sa svojih grešaka.
(Rezime srpske košarke, 13. jun 2017 12:00)

Thilmo priznaj da si ti autor