Prijava

L@ki je napisao takav prvi post da bi na 80% pitanja moglo da se odgovori samo linkovanjem istog.

http://scoobysworkshop.com/review-lee-haywards-12-week-bodybuilding-program/
Ev' jedan vorkaut, nisam ga radio, imam svoj plan,verzija push/pull/leg rutine, 5x sedmicno, noge samo 1 sedmicno, one mi lako rastu;
ali naišo sam pa reko da podijelim.
Definitivno preporučujem intermedijet lifterima pa i početnicima, fino podijeljen za sve dijelove tijela.
DL SQ BP najbitnije.
Tovio sam se skoro čitavu 2014, sa 72 na 88.
Sacam već 6 sedmica na katingu, izgubio 6 kila, sa 88 na 82, skidam polako pa da vidim šta sam nabio za godnu dana. 18 god, visok 178
Trenutni maxevi moji: Benč 102x1, Mrtvo 152x1, Čučanj 122x4, nisam s čučnjem ni usuđivao više kila, nemaju squat rack, već sa kose benč klupe moš' šipku uzet'.Ako se sjebeš, jur ded.

https://www.youtube.com/watch?v=6EXaMpp4oXE
Lepomir...

Prećera ga sa tim JA ŠAMPION

Ija sam šampion ali to traje kratko i prođe brzo, ne može sad spomenik da se diže jer si ti šampion...

Može neki dobar program sa 5x sedmično vežbama da okačite, ili da uputite gde da nađem?

Их, Кошњак преко 3х своје тежине чучањ, импресивно. Илијић исто преко 3х, Бједов звер. Има доста високих чучњева, али шта је Игор Митровић извуко лол, невероватно.

Марић поставља ретардирана питања.

5 пута седмично, шта знам, можда је и превише. Заправо, ако се човек зајебава на тренингу неће му бити тешко да ради и 2 тренинга дневно 7 пута недељно, али ко мало озбиљније ради..
Ја сада радим ово,Candito linear progra/ strenght hypertrophy опцију, али 3 пута и опет тај трећи ''хајпертрофи деј'' ме самеље, питање је колико бих могао да терам варијанту са 4 тренинга недељно где су два хипертрофија дана за редом.
http://www.canditotraininghq.com/free-strength-programs/

Koliko vremena ti traje jedan trening Laki?

Ja prvog započinjem pripreme, imam u martu 3 takmičenja i seminar, biće zajebano ukomponovati treninge i učenje ali biće oke.
Od suplementacije planiram e/c/a i T3+bcaa a viđeću kako se ponaša tijelo, možda i neki lagani đus ubacim.

Како ти се чини то, лаки? :)

Чиме мислиш да се шибнеш, скочко?

шта је е/ц/а и т3+?

Efedrin/Kofein/Aspirin
T3 je Cytomel.

Ne planiram ništa strašno da uzimam od đusa, još se stignem konsolidovati po tom pitanju jer to tek posle 14. dana. Sada je siguran T3 i to na kraću relaciju, 21 dan, pa onda još 7 dana ubaciti klen dok se ne vrati tiroida na mjesto (a s obzirom da mi je već usporena, neće me ništa pretjerano usporiti nego sada što mi je).

Vidjeću kako će me katabolizam jesti i kako će se voda zadržavati, ali znajući moje tijelo vjerovatno ću se potpomognuti provironom, 50 do 75 mg dnevno jer će voda biti problem.

15. februara radim test na testosteron i T2, T3, T4, pa poslije toga ću znati kakav sam sa testosteronom i zvanično. Ako bude baš nizak kao što je bio prošli put onda pravim kuru na 8 sedmica, aupičkumaterinu.

надам се да ће те АДА наватати и суспендовати

па знам, није ово тур д франс или уфц

Скочко се не зајебава.

Зависи Јуже, понедељак и среда око сат, сат и 15, можда и сат и по некад, петком најдуже, 2 сата, некад и јаче.

Читава јебада :)

А програм, шта знам радим га ево 4 недеље, мени прија, видим неке микро напредке у снази и масици, нема психичког замора, али уме да буде интензивно. Програм је кројен за натуралце и има у виду дужи период. Креће се са 70-80% од макса, сваке недеље се диже тежина за 0-10 фунти, значи 0-5кг, па докле стигнеш, кад фејлујеш онда иде неки ресет, то нисам испратио пажљиво још нисам у тој зони.

Кул...
Мене јебе то што ја не могу да напредујем на килажама за пола кила или кило, типа на бенч могу најмање да напредујем по 10 кила, а то није мало, нити је једноставно...
Или нпр имам бучице од 25 па после њих прве 35, 10 кила по руци није мало, јебем ли га...