Prijava

I može li neko da mi objasni o čemu se zapravo radi u novoj verziji sajta. Kakve sve novotarije donosi i koje opcije?

reme, s kim se ti svadjas? sta tebe boli kurac kakve defke se meni svidjaju? sta odmah skaces ljudima za vrat? sto odma moras da se raspravljas? koji si ti skakavac....

a da padne jedan katanac odje, a?

sajt će automaski da prepoznaje koja je dobra definicija pa će da je reklamira na fejsbuku, lajkovi sa fejsa množe broj pluseva na tu definiciju i dobija se više pluseva, vrijednost palca dole će sa 1 da se spusti na 0.5 (dva palca dole=jedan minus). Omiljeno neće postojati, zamjeniće je opcija lajk na fejsbuku. Ukidaju se posteri, biće ovi gifovi sa komentarima. Ktitor ide na 300 dinara, moderatori dobijaju postotak od ktitora.
Eto to je to ukratko

Bitno je da smo zivi i zdravi...

Najbolje obožavam kada rasprava ode u smeru u kojem ništa ne može da donese. Naime, vi, forumaši i autori na ovom sajtu, imate drugačije želje od Kajzena, vlasnika ovog sajta, čoveka koji od Vukajlije solidno prihoduje. Pre nego što krenete da kobjašnjavate jedni drugima, da se svađate i da verovatno pizdite pred tastaturom, pomislite na sledeće stavke:

- ne može da se ograniči pisanje definicija pa ni ovih eseja na odabrane autore ili pak na neke koji imaju toliko i toliko poena. Zašto? Zato što Kajzen hoče posetu, klikove, hoće da lik okači defku i da posle dođe još 160 puta na sajt da vidi kako mu ide, koliko ima plusića i da li mu je Bruce napisao da je defka govno ili je dobra.

- ne može da se zajača moderacija i bez obzira što Kajzen najavljuje promene u mod timu, to se neće desiti. Naime, trebalo bi da se brišu defke tipa MODERATORI PUSHITE MI KURCHINU OD 22 SANTIMA, ali to nije dovoljno. Da se pitate vi, članovi sajta, brisale bi se i loše defke i dejancukići pa bi dnevno ostalo stotinak komada što bi vratilo ocenjivanje i čitanje defki. Ali pošto se pita Kajzen, to se neće desiti.

- ako su vam gifovi kul, čuvajte ih za sebe, ne predlažite da to bude opcija na sajtu. Autori koji žele da se provedu na Vukajliji moraju za to da traže andergraund načine, a to je forum, kao što je Blek objasnio. Ne čita valjda neko nove defke? Postere nove gledate? Dakle forum. Mada ja cenim da će Kajzen uvesti sve što može da bude popularno da bi zaradio što više.

Na kraju, nemojte misliti da prozivam Kajzena - on je ovo smislio, on se oko ovoga cima, on je zaslužio da zarađuje od ovako genijalne ideje i sajta koji je trenutno više popularan nego kvalitetan. I ja bih uzimao pare da mogu. Možda bih eventualno dao delić moderatorima, ipak oni jedu govna ovde da bi Vuka ličila na nešto.

MODERATORI PUSHITE MI KURCHINU OD 22 SANTIMA,

Ox, malopre:)

da li mu je Bruce napisao da je defka govno ili je dobra.

Otkud ja u ovom primeru? Ono, jeste da ja večito nešto škrabam i savetujem ali ne vidim sebe kao reper kaliteta...

Ko kaže da si reper kvaliteta? Poenta je da napišeš šta hoćeš i posle dolaziš, komentarišeš, praviš klikove, nabijaš posetu. Ti si samo najrevnosniji komentator :)

To već ima smisla, onako je zvučalo kao da je moje mišljenje nešto posebno bitno - a nije.

veeliki oftopik, unapred se izvinjavam.
jel brisani spem postovi? pošto vim da mi neki fale:)
ili mi neko opet upao na profil ololo

Sjebao mi se komp preksinoc, od tada uketim na sajt samo preko fona, procitam ono sto me zanima, ukljucujuci i ovu temu i nastavim dalje. Nisam hteo nista da pisem do sada jer sam zeleo da vidim vase komentare.

Covek je pitao sta mislite o ovome, a vi ste razvezali price o kvalitetu sadrzaja na sajtu, moderisanju i predlozima. Sta, videli ste da Kaizen prati temu, pa da mu kazete nesto sto vas vec dugo kolje iznutra? Imate PVT za svaku kritiku i pohvalu i svi znate kako da posaljete poruku. Imate podforum za nove predloge, od kojih Kaizen pogleda svaki kada stigne.
Sto se tice teme, svidja mi se nova forma, odusevljen sam jos nekim novim stvarima, a verujem da ce se i vama svideti. Uostalom, ako vam se ne svidja, nemojte zalaziti na taj deo sajta.
Jbt, zaboleli su me palcevi od kucanja. Aj sad, nastavite sa spemom, k'o da cu dobiti nesto ovim postom, osim uganuca palceva.

Stef, tema ima pet strana previše... http://vukajlija.com/forum/teme/36600-nova-tekstualna-forma-na-sajtu?strana=7#post_1716916 ovo je trebalo da bude kraj, nego je kaizen izgleda zaboravio da je zaključa, a modovi neće jer nisu pokrenuli temu. Znaš i sam šta biva sa temama koje nisu zaključane - pre ili kasnije sve pređu u jebanje...

Стефију већ стоји "Одлазак на факултет" у клипборду :)

Neće preći u jebanje. Za svaki oftopik odsad pa nadalje ide ban. Tačnije, od malopre, evo trojica već poslužila za primer. :)

Ako neko ima šta pametno da kaže, nek izvoli, ne spemujte temu jer je bitna.

Ox, ako je sve ovde tako nekvalitetno kao što ti kažeš šta ćeš uopšte ovde? Idi na tu tvoju tarzaniju koju besplatno reklamiraš (očigledno jedini razlog zašto si ovde) pa uživaj u elitizmu.

И, јесте одлучили када креће нова форма?

Protiv, jer ce omogucavati jos vise proseravanja.
Ima da postane blog.
Mada mozda ce se lepih stvari naci.
Ipak protiv.

čekaj sad, jel zaživelo to po novom? meni sve isto...

Nije. Prvo ide nova verzija za jedno nedelju dve, pa će ići posle toga.