Prijava

мени је једно време свака друга реч била КРАЈИШНИК.

a kakve to ima veze sa suncokretom?

Jedan off:
Realno, kad sam u društvu, a ekipa sa kojom se družim i nije neki fan Vuke, odnosno slabije su upućeni u taj termin, tako da ne koristim fore i fintice sa sajta, jer su bar po meni, previše retardirane za normalan svet.

Svaki dan prolazim pored jedne ciganske kuće u kojoj uvijek neke drame. Rekla bih inače politički korektno romske, ali ovo su zaista cigani.
Evo današnjeg scenarija:
Iz dvorišta na cestu, sva sreća neprometnu, istrčava tipično malo ciganče. Cca. 2 godine, polugol, eisteinovski čupav i beskrajno musav. Vrišti iz sveg glasa i bježi koliko ga male ciganske nogice nose.
Za njim istrčava baba ciganka.
Kao da ju je sam Kusturica režirao! Ultra kiwi zelena marama na glavi, a haljina, ako se ta hrpa tkanine nabacana na nju kao što su nabacani artikli u košari na rasprodaji u C&A, može uopće nazvati haljinom, karakterističnog cvjetnog dezena, prepuna ruža, makova i inog cvijeća. Vrlo hit inače ove godine. Psuje, što na romskom (jezik u ovom slučaju poštujem), što na piđin hrvatskom i pravac za njim.
Iza nje, pak, cupka curičak od svojih možda 6 godina, čak vrlo simpatična, sva sretna i vesela što se u ovoj drami ne radi o njoj.
Baba stiže maloga, hvata ga za ruku i doslovno vuče natrag u dvorište. Tapkajući nogama, jedva dotaknuvši tlo svaki peti korak, dok baba i dalje psuje, malac i dalje vrišti kao da zna da je došao trenutak kada će odabrati religiju - baba će mu pokazati sve Bogove ovoga svijeta.
I dok se oni tako natežu, slijedi vrhunac drame:
Djevojčica, gore spomenuta, ulijeće s prijedlogom babi i govori (CITIRAM):
- POKAŽI MU PIČKURINU BABA, ODMAH ĆE DA PRESTANE, PA MUŠKO JE!!!!

U TOM TRENUTKU, JA JEDINO O ČEMU MOGU RAZMIŠLJATI JE, KAKO DA IZ OVOG IZVUČEM NEKU DEFINICIJU!!???!!!

Djevojčica, gore spomenuta, ulijeće s prijedlogom babi i govori (CITIRAM):
- POKAŽI MU PIČKURINU BABA, ODMAH ĆE DA PRESTANE, PA MUŠKO JE!!!!

škk???

To, opsednuti smo ovim sajtom. Kaizene, sad da nam platis psihijatra svima!

U TOM TRENUTKU, JA JEDINO O ČEMU MOGU RAZMIŠLJATI JE, KAKO DA IZ OVOG IZVUČEM NEKU DEFINICIJU!!???!!!

To ti se zove vukajlijaška deformacija :)

celt
škk???

upravo tako!!! Istinita priča.....

komadu, tebe ne treba samo banovati na ovom sajtu, no ti treba zabraniti da se slobodno šetaš gradom.
fašisto.

Jebat ga...ja ispričam istiniti događaj kojem sam imala nesreću prisustvovati i ja fašista.....ajd dobro....

Ja sam postala zavisna u smislu da nema šanse da sedim na kompu, a da se ne ulogujem i ne vidim šta ima novo po Vukajliji. Isto sam pokupila neke izraze tipa "tajfajzen", pa me ljudi čudno gledaju kad ih izgovorim. Inače mi se humor okrenuo za 180 stepeni, npr. iskidala sam se načisto na onu temu o Bajku mađiji, i srpskom fudbalu iako nemam blage o fudbalu, pa pola stvari moram da guglam kako bih ukapirala.
Takođe fanatično refrešujem stranu kad izbacim neku definiciju ili nešto, i umrem pomalo iznutra kad vidim da se skor dugo ne menja. :D

Takođe fanatično refrešujem stranu kad izbacim neku definiciju ili nešto, i umrem pomalo iznutra kad vidim da se skor dugo ne menja. :D

ovo sam zaboravio napisati u prvom postu za sebe :)
mada mislim da se ovo vecini desava

Stvarno, ali stvarno ne bih da kažem uticaj vukajlije na moj život.

Иди сад ископај тему о Косову и напиши да немаш став.

aj što utiče...nego i pretiče bome
Gledam ljude, i dešavanja, a dole mi kao titl izlaze asocijacije s vuke.

Ja imam svesku u kojoj pišem neke ideje :D
Obično po školi kad se smaram, pričam sa ortakom i provalim sleng koji sam rekao, zapišem ga pa ga malo editujem kući i objavim. Takođe, nerado stavljam defke rano ujutru jer nema nikoga tu i brzo će se "spustiti" na 5., 6. strani.

I prešlo mi je u naviku kobjasnio i lololol!

ja po stoti put da napišem na ovoj temi da sam jako jako ponosan na sebe jer u privatnom životu ne koristim niti jednu jedinu foru sa vuke, a kamoli da govorim to kobjasnio, lolo, transfer i ostalo...znači ni najmanje ne mešam privatni život sa vukom he he

Osjećam se gluplje.