Prijava

Aktivno učestvujem u porodičnom nasilju.

Imala je situacija kada je muž svaki dan razbijao ženu, i izbacio je iz kuće. I pozovu komšije policiju jer je bila stvarno isprebijana, i dodje policija ona kaže ma kakvi nikada muž nije digao ruku na mene. A ovo sam ja pala.
I treba da je ubije kurvu retardiranu.

Kako je Dzoni opasna moderatorska sila.. mozda siba zenu kad Partizan izgubi :((( i onda dodje na temu KK Partizan i napise - ja zadovoljan adzadza

Aktivno učestvujem u porodičnom nasilju.

hahaha katastrofalno ponašanje hahah žuti karton
kolko si ti puko liche

kurajber osetio značajan nedostatak tate u stevanovom ponašanju

Шта значи "лицхе"?

Nekako kad ti kaže neko čije mišljenje smtraš normalnim ili ceniš onda se zapitaš, a kad ti neki degen napiše nešto, onda ti je u principu drago jer ti je jasno da nemaš šta da brineš.

A najbolje je kada dobiješ o nečemo mišljenje od degena za čije te mišljenje boli kurac baš.

pa šalimo te malo, ti si nama CAR
sigurno da te boli kurac, inače ne bi nazivao nekoga degenom. ozbiljan čovijek tvog integriteta da naziva nekog degenom, zar to nije za ban? i kakav je to očinski primer stevanu? srami se

Агилни рекао да нико овде неће људе називати болидима, то не може ни на буреку кае

Loš primer moram priznati, al sva sreća nisam Stevanu otac, ne u smislu da smatram da ne bih voleo da mi je takav sin, jer ne poznajem dovoljno Stevana, možda je i dobar čovek, već sva sreća u smislu da ne bi valjalo da sam dobio dete tako rano i da već ima toliko godina, pošto opet verujem da nema fazon 7 godina.

Imate vas dvojica pametnijih stvari na sajtu da radite od toga da se sa nekim preganjate, posebno sa nekim koga mrzi to da radi.

važi, tatice
hoće li te agi sad banovati što si nazvao drugog čiku degenom?

Neće, ne može da banuje drugog moderatora.

A lepo što ste odbanovali Tilma. Kada ne daj bože siluju i ubiju neko dete možemo da očekujemo njegove humoristčke bravure.

Mislim, kad smo kod nasilja već...

bole te kurac stevane, možeš nas degene da pobiješ i da ne odgovaraš, ćale ti je pandur, keva u sudu

http://snag.gy/ZeL10.jpg

Biće OK Tilmo ne brini Buš. Mislim da onako nešto neće ponoviti.

Ne brinem. Naprotiv, baš mi je falio jedan polu-mongoloid sa primesama raznih psihoza, pošto je dosadno drkati Paninara više.