Prijava

Ууууу, Мора испричам нешто. Прилика је.

Има нека два лика, оно средовечни људи, колеге, гледају се на послу сваки дан. И овај једном оставио жену код овог другог да преноћи, пошто тај живи у граду, а није имао времена да је води кући јер је журио негде. Можда да јебе нешто треће. И после неког времена овај један дан дође код њега кући и каже дошао сам да водим ти жену. И одведе му жену. И децу. И сви на послу били у фазону јадан човек, жалили га. И помало подјебавали.
Међутим, тај лик што је остао без жене, био самац неколико година, почне да смара жену једног млађег колеге, да јој шаље ласцивне поруке и то. И ова се пожали мужу. Он преузме да се дописује са њим, намами га и олупа га ко канту. И сви у фазону ђубре једно, заслужио је све што му се десило, што је остао без жене итд.

Па ме занима, ко сад треба да иде ту на пиво са ким?

bilo bi korektno da kumu kresnem kvalitetno

Овде би многи јебали кумову/ортакову жену/девојку иако им кум/ортак није јеб'о њихову.

Мењај назив теме у:
Да ли је коректно јебати кумову/ортакову жену (није важан разлог, повод или узрок) и који су ваши аргументи који оправдавају сношај?

Jebote koji retard i blam ovaj Maestro. Uspeo je da spoji dve najlejm stvari na netu, vađenje na trolovanje kad ispadneš debil i kenjanje o tome kako niko na netu ne jebe. Stvarno specijalac.

ali i taj niknejm MAESTROOO e...

ČOVEK JE MAESTRALAN

http://vukajlija.com/decxko/399981 mislim da odgovara ovoj definiciji XD