Prijava

Granjka, deluješ kao ozbiljan čovek koji pravi presedane ako su u interesu obe zainteresovane strane. Da li bi dopustio da te zavede žena koja zna samo tri jezika, ne računajući maternji, pod nekim uslovima koje bi ti određivao?

Riho, nemoj da si ljubomoran što je pažnja svih nas usmerena na Granjku i napusti temu

edit: hvala na iscrpnom i sadržajnom odgovoru Granjka

не. само прихвати да си смориша и престани срат по форуму.
чуј питај грањку хахаха јебо те грањка.

jedi govna hahahaha.

teraj se.

Искрено ме занима, коју школу је завршио, основну, средњу и факс, и коју су му омиљени предмети били?

Што нећеш да ми одговориш Грањка? Ако је много лично, онда можеш ли да ми укратко објасниш свој социо-економски, политички и верски поглед на свет? Неку своју идеологију и филозофију којом се водиш у животу?

дувај га курсаџијо

Valdemar
Granjka, šta misliš, treba li ukinuti građansko vaspitanje, ili ukinuti veronauku, ili ih oboje ukinuti, ili oboje ostaviti. I da budu obavezni, ili izborni?

Мишљења сам да веронауку треба укинути под обавезно. Ко хоће веронауку, нека је учи кући и у цркви. То само одваја децу без разлога. Ако је уче у цркви, прво ће је учити у окружењу које јој приличи, а друго ће имати прилику да пита свештеника, а не вероучитеља. Верске организације су те које треба да направе своје школе (као на Западу) па да преузму своју образовно-васпитну улогу својих верника. Са друге стране, многе државе на Западу имају веронауку, па је то избор који родитељи треба да направе.

Грађанско васпитање бих оставио и проширио. Уз њега увести и домаћинство као обавезан предмет. Ове предмете не треба оцењивати, већ награђивати на друге начине.

Овако испаде да верници иду на веронауку, а атеисти на грађанско. Истина је да деца чији су родитељи верници, знају 90% онога што се учи на веронауци, па им је грађанско занимљивије, јер о грађанском васпитању знају само државни службеници (моја сорта). При томе, ови што иду на веронауку су Срби десничари, патриоте, православци, а ови што иду на грађанско су педери, либерали, НАТО трупе, безбожници. Таква је свест и једних и других.

Драга Србијанка, ожењен сам, а од девојака волим моју професорку књижевности која говори три језика (мене само жена са 4 језика може да заведе)

Е сада ми је лакше што си ожењен, јер знам три и по језика, скоро четири, да није брачног стања, лепо бих се мотивисала, за сада: енглески врло добро, конверзацијски одлично, слабије писање, док француски разумем, конверзацијски да се снађем, а латински одлично, и даље се сећам свих коњугација, старогрчки да читам и разумем, али само делове Новог завета. :(

Ja samo da pitam Granjku kako famelija.

Искрено ме занима, коју школу је завршио, основну, средњу и факс, и коју су му омиљени предмети били?

Čače, ili je završio ekonomski faks, ili sociologiju, pošto mu je onaj Milojko Zec bio profesor, kao što kaže. Tipujem na ekonomski.

Dilan Dog
Mili Granjka, da li bi popio kafu sa Vladom limarom, eventualno popušio neku drogu?

Не шлихтај се. Не бих пио кафу са Лимаром, јер не пијем кафу, али бих сигурно волео да видим збирку књига које штампа и издаје. Књиге увек могу да погледам, чак и ако је Лимар у питању. Шта ће ми дрога, и овако сам луд к`о трафо станица.

Truleks Krpa
Koju svoju definiciju, poster i reakciju spravljenu na ovom sajtu smatraš za najbolju/najbolji/najbolju. Voleo bih ta tri linka ka istim kao odgovor na ovo moje pitanje.
Unapred zahvalan.

дефиниција: http://vukajlija.com/balkanski-razvod/660492
постер: http://vukajlija.com/zabava/posteri/610402 - јер личи на моју жену
реакција: http://vukajlija.com/reakcije/92153

Saće tema da procveta

јер личи на моју жену
јер личи на моју жену
јер личи на моју жену

http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201305/610402/za-jutarnji-program.jpg

Jedno retoričko pitanje od mene. Gospodin Granjka nije dužan odgovoriti na isto.

Da li je seljački od Celta što otvara ovako pederske teme a zaključava i/ili mijenja naslove onih koje ne doživljava kao naročito interesantne iako ne štete mentalnoj higijeni nijednog segmenta autorstva ovog sajta.

Грањка, социјалистички лист Светозара Марковића, седам слова?

Valdemar
I šta misliš, koji je bolji ekonomski model za ovaj narod, liberalni kapitalizam, mešavina između državnog i liberalnog kapitalizma, skandinavski model, ili pak nešto četvrto?

- Нешто четврто - да свако ради свој посао најбоље што може и да га унапређује до савршенства.

I šta misliš o ulasku Srbije u EU i NATO? Hoće li se isplatiti?

- Србија треба да им уђе. Опет. Два пут је већ била тамо. Оће мајмуни репете (мислим на њих). Њима се неће исплатити на крају.

Ili je bolje da se okrenemo Rusiji i s njom napravimo vojni i ekonomski sporazum?

- Војна неутралност је за Србију најбоље решење. Ко је још на сред пута правио било шта друго осим царнинарнице која не ратује ни са киме а тргује са свима? Ни Руси, ни НАТО. Економски споразум треба направити са свима. Чак и са Шиптарима.

Takođe, pitanje ćirilice i latinice, da li je srpsko pismo ćirilica samo, ili i latinica.

- Ћирилица је српско писмо већ 11 векова. Латиница је званично српско писмо свега 80 и кусур година (од аутогеноцидне СХС). Књижевни фонд Србије чини већином ћирилична грађа. По закону српско писмо је и ћирилица и латиница. Као и 80% Срба, знам оба.

Kako stoje stvari sa srpskim i hrvatskim jezikom? Je li to jedan jezik, ili su to dva jezika?

- Срби и Хрвати кажу да је то један језик - српски, односно хрватски. То су сада два језика. Данас свако може да прогласи свој језик. Ускоро ће и Шумадинци. По мени Хрвати имају свој језик, а ми свој. А ти као издавач врло добро знаш какав су културни геноцид Хрвати направили над својим језиком да би га назвали хрватским.
ПС. омиљени стрип ми је хрватско издање Алан Форда, али ти то већ знаш. Српски не подносим у том стрипу.

Da li je seljački od Celta što otvara ovako pederske teme a zaključava i/ili mijenja naslove onih koje ne doživljava kao naročito interesantne iako ne štete mentalnoj higijeni nijednog segmenta autorstva ovog sajta.

Mожеш ли да ми укратко објасниш свој социо-економски, политички и верски поглед на свет? Неку своју идеологију и филозофију којом се водиш у животу?

НЕМА ВИШЕ ПИТАЊА ЗА ДАНАС!!! Одговорим на ово још што је стигло и одо да се припремам за вечерњи програм.

ПС. Моја драга има велико срце и још већа плућа. Можеш јој покачити ордење као да је совјетски маршал.