Prijava

a eo viđeh sad, ovo ka da im se grana u krsnom predjelu... kapiram da onda sve u vezi sa kranijalnim živcima osjeća samo jedna, a u vezi sa spinalnim obje

Ali pazi, ne oseća neko zadovoljstvo zato što mu je tokom oralnog seksa stimulisana usna duplja, uglavnom to nije erogena zona, već je nadražaj psihološki, i kreće iz mozga. Šta ako jedna voli to, a druga ne voli? Kako se to odražava na račvanje?

Šta znam, kapiram ako vole da purnjaju da se ova druga nervira što ona ne purnja lololo...
Nemam pojma, ja ti rekoh sa ovog organskog aspekta a sad što se tiče psihologije takvih perverzija... tu baš i nijesam strušan pretjerano... mada nijesam ni u ovome što pišem, jelte ali ono osnovno znanje jbg

A odakle kreće signal za pripremu genitalija za snošaj - povećana cirkulacija, lučenje sekreta itd? Kapiram da ide iz mozga? Onda bi mozak svake od ove dve mogao da pokrene taj proces, a i druga bi onda osećala uzbuđenje? U stvari, da li bi osećala uzbuđenje? Sigurno bi ova koja nije inicijalno uzbuđena osetila promene u svom zajedničkom polnom organu, ali kako bi to percipirala? Nisu to samo perverzije, to je filozofsko pitanje.

Tacno poneki Limarovi postovi nateraju coveka da se zamisli.

Чекај, ви ћете од уласка курца у пичку да направите филоСофску расправу?

Ne znam, ali misterija ostaje. Šta nauka misli o tome, i da li religija misli da su sijamski blizanci jedna osoba, jer imaju jedno telo, a gde je duša, u odvojenim mozgovima, i da li će kad dođe Sudnji dan oni biti ponovo vaskrsnuti i dignuti iz mrtvih kao sijamski blizanci, ili posebno. Naravno, Bog bi bio nepravedan kada ih ne bi vaskrsnuo posebno, jer svako zaslužuje svoje telo u kojem će da uživa raj, ali bi bio i nedosledan kada bi ih razdvojio, jer što ih je u početku i spajao? I kada recimo neko siluje ili muči jednog sijamskog blizanca, da li je to duplo silovanje ili mučenje pred zakonom, ili nije? Jer ako su nervi tako raspoređeni da jedan blizanac oseća ono što i drugi, onda je to duplo, a ako nisu, onda nije duplo. Ali da bi se to utvrdilo, potrebno je temeljno ispitati konkretan taj mučen ili silovan par sijamskih blizanaca, njihove nervne sklopove i spletove, da ne bi došlo do situacije da neko robija duplo za samo jedan zločin. Istina, pravda i preciznost iznad svega.

ne jebe kurac, nego mozak, to je opšte poznato

E jeste, šta rade onda kastrati?

pa ček, jel bilo pravilo u kastraciji da se ukloni, penis kao i testisi, ili samo testisi, mislim da može oboje ili jedno (testisi). u svakom slučaju, mogu i oni da uživaju (?)

Ne znam, ti si rekao da sve to ide iz mozga, a pravila za kastraciju mislim da nisu sasvim standardizovana.

a dobro, sada ja pričam o nečemu o čemu zaista pojma nemam, barem imam podlogu da naučim hehe
sada guglam kako sijamski blizanci imaju snošaj, šta se tačno dešava prilikom koitusa haha.

Odgledaj film Alekseja Balabanova, O nakazama i ljudima.

znam da muško-ženski sijamski nisu mogući, ali zamisli koliko bi to tek bilo neprijatno

e sjećam se da si mi preporučivao kargo 200. brutalno i realno, do jaja. odgledaću i to

Jebo vas miš i ćaćin ćaća o čemu vi pričate. Ne jedite pite više, nego jedno mlekce, pa na spavanjac.

Sigurno bi ova koja nije inicijalno uzbuđena osetila promene u svom zajedničkom polnom organu, ali kako bi to percipirala? Nisu to samo perverzije, to je filozofsko pitanje.

Postoji nešto što se zove autonomni nervni sistem, tj nije pod našom voljom. Ti ne možeš da naćeraš kurčinu da ti se digne, jelte? Ono, možeš isprovocirati taj veseli čin ali ne možeš pogledati u kurac i reći "digni se" (osim ako te gledanje u sopstveni kurac ne uzbuđuje).
E tako je i sa pičkom. Pička kad se "digne", to je zbog aktivnosti spinalnih živaca a ja vidim da one dijele prilično veliki dio kičmenog stuba pa samim tim i kičmene moždine.
Ajde ovako da zamislimo situaciju. Staviš ispred njih nekog seksi čovjeka poput Novaka Đokovića na kojeg se moraju obje palit i jednoj vežeš oči i ne kažeš joj da je nagi Novak ispred nje, pička će im se dići. Obje će osjećati to što im se pička digla jer ona ima i senzitivnu inervaciju. Orgazam? I to je kontrolisano preko autonomnog nervnog sistema. Je l' moš sebe naćerati da svršiš tako što ćeš reći sebi "Svrši!"? Opet ne... osim ako te takav unutrašnji monolog sam po sebi ne uzbuđuje

Virusi, zračenja, hemijski elementi, hrana... Sve to može da dođe u nekom trenutku u kontakt sa DNK, da se ugradi u okviru segmenta koji predstavlja gen za neku osobinu. Taj gen se prepisuje i na osnovu njega sintetišu proteini. Kad je on izmenjen, izmenjen je i protein. Taj protein može da bude enzim, a može da uđe u sastav kolagena, elastina, samim tim i nekog organa i izmeni njegov oblik, a s vremenom i funkciju. Novo potomstvo ima nove mutacije pod dejstvom novih faktora i sve je na bazi gena ili segmenata DNK koji kontrolišu funkciju gena. Ovo bi bilo krajnje uprošćeno i skraćeno, doduše, pretpostavljam da je neko već odgovorio u ove 74 strane.