Prijava

Sale d snajperist

Lel strelica uperena u niski kartel

Em što ste pederi, em ne znate ni da čitate ništa drugo osim strelica. Piše Gejlije 100 metara, 100 metara sine. Ako do zastave kartela ima 100 metara Skuzer ti popušio, ako nema, ti njemu.

можда је то веома велика застава

E vidia pakle izigravas govno sad.
Nigde te nisam uvredio a jedes govna.

Пакле втф

Ma pušti ti i to nego okle crnknjama onolika boolja, mene zanima da vi mene kažete, mene to brine jutros...

Па ту шерпу назад су добиле еволуцијом јер ако је веровати Дарвину и Трулексу преживљавају само најјачи и најприлагодљивији а контам да не може свака да преживи кад јој Африка Бамбата имплементира мочугу од 32цм дебелу ко моја бутина..

I ti bi brzo trčao da nešto ovako hoće da ti sedne na facu!
EDIT
Ali ja se ne bih mnogo bunio pošto sam mazohista

Zato shto su crni!

Crnci imaju jedan vretenasti mišić više na butini, zato imaju mogućnost da brže trče i bolje skaču od belaca.

Nije problem u genetici, već u posvećenosti. Marokanski atletičari su trenirali na svakih šest sati, kenijcima prvi trening počinje u 5 izjutra, tako da iza tih rezultata stoji daleko veće odricanje. Inače trenirao sam dosta uspešno sedam godina srednje i duge staze, pa znam to. Ukoliko pogledate nekoliko decenija unazad videćete da su beli trkači bili daleko spremniji i bolji. Međutim, vremenom atletika, kao sport siromašnih spada u zapećak, što opet koristi crni kontinent. Oni takođe, izuzev etijopljana, svoje šampione smenjuju kao na traci, idu na kvantitet, a ne dugoročnost.
Trenutno Oregon ima sjajan centar za mlade atletičare, prijatelj mi trči za luizijanu, pa znam toliko. A možete izguglati i način treninga Lasse Virena, i neke stvari će vam biti daleko jasnije...

Inače da se primetiti da oblakmatori ima katastrofalnu konstrukciju rečenica. Ali ovaj put je premašio svoje limite. Debil.

crnci imaju telo vreteno

od ebony nude, mladi momci polude!

a sto mi nismo kao genetski predodredjeni da npr uvatimo kokosku??

Зато што кокош можеш рокнути каменом углаву и неће ти бежати

ја рокно једну

zato sto nisu toliko davno njihovi preci beali od lavova,tigrova i jurili antilope...

Crnci iz Afrike uopšte nijesu bolje fizički spremni od bilo koje druge grupe ljudi bez obzira da li govorimo o rasi ili naciji.
Crnci u Americi a pritom mislim prvenstveno na sjevernu ameriku ili još konkretnije SAD, jesu i to zahvaljujući "uzgajanju" koliko god to ružno zvučalo.
Robovi iz Afrike su po dovođenju u Ameriku za rad često umirali jer nijesu mogli da izdrže uslove u kojima su radili, pa su vremenom ostajali samo oni najjači a negdje su čak i ukrštani kao životinje. Na taj način su oni snažni davali snažno potomstvo i kao posljedicu toga, danas imamo crnce u SAD koji su generalno fizički snažniji od svojih bijelih sugrađana.

Ne pratim previše atletiku ali koliko sam upućen, crnci iz Afrike uglavnom dominiraju u trkama na duže staze. To je jer su izdržljiviji u tom smislu obzirom da žive u sredini u kojoj je kroz istoriju bilo potrebnije biti brz pa pobjeći nego se boriti sa recimo lavom ili troglavom antilopom sa dva kurca.

(dio posta obrisan da ne istripujete da je i ovo iznad klasicxno trollowanje)

EDIT: A i ovi evropski crnci su uglavnom isto uvozni... tj. i sami znate da nijedna država u Evropi ili teritorija uopšte nije kroz istoriju bila naseljena crncima do skoro a tu su mahom crnci iz Afrike, kapiram da je vrlo malo onih američkih. Pa samim tim uglavnom vuku najveći dio DNK iz tog afričkog genetskog poola.

A i ovi evropski crnci su uglavnom isto uvozni... tj. i sami znate da nijedna država u Evropi ili teritorija uopšte nije kroz istoriju bila naseljena crncima do skoro a tu su mahom crnci iz Afrike

АЈДЕЕЕЕЕ ЈА РЕКО ЕДГАР ДАВИДС ПОДРИЈЕТЛОМ ИЗ ВАСОЈЕВИЋА

Занимљиво је осмотрити зашто је онда жута раса генерално физички инфериорна у односу на црну, па чак и белу..

Занимљиво је осмотрити зашто је онда жута раса генерално физички инфериорна у односу на црну, па чак и белу..

Pa recimo da u kini ni međed nije opasna životinja i da nijesu imali toliko migracija i ratova kao mi u Evropi.
Recimo ovako. Ako jedno 50 godina neprestano ratuje neka nacija sa svojim susjedima. Uzmemo uzorak od 100 ljudi. Od njih poslije 5 godina na ratištu preživi 20. Oni se vraćaju kući, ostavljaju potomstvo i njihovi sinovi za 25 godina opet odu da ratuju. Ako imaju 20 sinova zajedno, onda bi prema onom odnosu gore trebalo da ih se vrne kući 4... ali obzirom da je u onih 80 koji su stradali vjerovatno bilo dosta onih koji su stradali usljed nespremnosti, ođe bi procenat treba biti veći. (naravno u onih 80 je možda bio neko i daleko spremniji od 20 koji su preživjeli ali svako može da najebe, mada poslije 5 godina teško da je ko od ovih 20 preživio samo zahvaljujući sreći)

S druge strane u Aziji su imali većih ratova ali jednom u ne znam kolko godina. Japanci su recimo fizički snažniji od Kineza jer su imali više ratova.

EDIT: Pogledaj recimo cigane koji nemaju državu. Fizički su totalno inferiorni u odnosu i na gladnu đecu iz Somalije.
Jednostavno nijesu prolazili kroz selekciju kao narodi koji su stalno ratovali ili imali migracije kroz često neprijateljske teritorije. Cigani su doduše reka bih otporniji na neke bolesti, moguće baš zbog toga što se stalno sele kroz istoriju

брате знаш ли ти који су хаос тамо монголи правили шта сереш

и давидс није из африке него из јужне америке