Prijava

ali ništa bez onog što se dimi

s obzirom da mleko ne kušam, slabije da bi mi se svideo

Onaj tip što drži Ben Akiba bar zna šta radi. Kad on uvati da pravi koktele, vozi celu noć. Počne od šatova i onih šutera u 2, 3 boje, pa pređe na one duže...na kraju neke voćne, jbg šta li je, ali je stvarno doživljaj.

Kokteli se ne piju bilo gde :)

e ovaj black russian moram probati

http://vukajlija.com/forum/teme/65879-kokteli?strana=2#post_3387592

hahahah

nego je l imas brt u excelu tabelu koliko si puta mesecno bio u pravu?

ma Mad Dog mora da je čudo. Ide Tabasco sos. Ne znam jel' može da se bira ljuto/neljuto

једни их мрзе, једни их воле а ја им наручим 2 комада па им остружем вагиналне канале
ако је то педерски ја сам педер - шоми, неар будва 4:12 ам

Izazvao si lavinu uspomena, i da, ja ne pijem koktele, nisam ih teo pijem ni na brodu prvi dan kruza kad se gosti docekuju sa "bahamamama, muitai, mohito, bahamamama?" pa posle sve sto gosti ne popiju poloce posada jer je dzabe, akmoli da placam ta skupa govna. Inace nije da nisam probao, ja sam covek seljak, gruzanska bikcina i ne umem da pravim razliku izmedju viskija npr. od 30E i onog od 150E, kavijar bi jeo kad poludim i uopste sve sto je mnogo fino, meni ne prija. A ako zenska ocekuje od mene da joj to placam, moze da se odma nosi u kurac. To bih platio svojoj zeni eventualno za neku godisnjicu koju zaboravim ionako. I uopste ne verujem u uspeh kod zena pomocu zasipanja parama, bolje plati odmah kurvu i ustedi vreme.
Elem, Budva i kokteli...
Bili mi tako u Becicima, i naidje neli fakultet biologija, dosli na kocarenje da gledaju kao radna ekskurizja kojilikurac, i sad zeeenske koliko oces, ali ja uvek imam pametnija posla, dosao sam da ronim dvaput dnevno, plus nocni, isad jedan tadasnji drugar, on sve zna, on je barmen, barista, svaler, jebac, kuronja, samo on zna sa zenama, i tako to, snimi ih, a ja snimim jedan maslinjak kod rta Veslo i vidim tragove da dolaze svinje, ohoho, bili mi sa camcem i ja odem uvece da nadjem prilaz sa kopna, jebeno, makadami neki katastrofa, meni Audi kvatro, al spusten drlja po onom kamenju, ja mu jebem kevu, ali nadjem put, i kazem njemu ti idi u Radovice kolima i cekaj do 11 pa dodji za mene, sklopio ja pusku i gledam na koju maslinu da se popnem. U kaze pa ja se dogovorio sa onim ribama da se nadjemo u 10 u Kasperu. Jebeni Kasper, bio neki kafic u starom gradu u Budvi mozda i jos postoji jebemliga, najskuplji valjda u celom odvratno skupom starom gradu. Reko ma jebo te Kasper u dupe, necu da idem, a on ajde nemoj da si ckapi, znas kakva je mala, a stvarno jedna devojka kao ceska porno zvezda, kao Silvia Saint-ka i on zapeo za nju nalozio se kao majmun, i ajde i ajde, reko i a u kurac. I nerviram se, i zbog svinja, i zbog Kaspera sto cu da puknem pare bezveze i u tom divnom raspolozenju stignemo tamo eto su i one.
Staspopit, pivo vidi molim te da bude malo, velikonedrzimo znam steravmamgamajke i daj, sedim ja, Silvia sa moje desne strane i on do nje. Meni se sve na faci vidi i kad sam ljut i kad sam smoren i kad sam besan, i sad on salece a ona ga ignorise i gleda u mene a ja verovatno licim na Ckalju kad se unamcorisao. Kaze ona, ja tebe znam kao, ti imas onog dzipa, reko jes, idem ja to po lovu, Kaze videla sam kad si okacio bio jelena na haubu, reko to nije jelen to je srndac, veceras sam teo da maznem svinju nego jebiga... A ovaj pokusava da upadne u razgovor, a ona ga odjebava najstrasnije, i sad on vikne KONOBAR daj dvanekakurca pa mu objasnjava, kolega znas da bude ovako da ne bude onako, oni su kao barmeni satro, napusite mi se kurca, i ovaj donese dva neka koktela, crvena. I sad, nama se razgovor zahuktao, ja joj objasnjavam kako pravim kobasice, i stgao sam otprilike do dela gde isticem vaznost domace svinje, sto masnije u celoj smesi, i on je kuca po ramenu pruza casu, aj ziveli. A ona pita a sta je to? On, kao Pepe le tvor, kaze "Tecna magija"...
Ona proba, pa se namrsti, kaze ovo ti bre ko sirup za kasalj, i gurnu casu, i jebiga kupi me za sve vremena, ja ahahahahaha MAJMUNEEEE! Jebali te tvoji kokteli glupi, ahahahahaha... Nego bre, oces ti pokazem gde sam teo da roknem svinju veceras? Jao, oces stvaaarno?
Decko, daj da platim, naplati mi i ove KOKTELE! ahahahaha...
I, znaci, SVINJA sto masnija, 50% tezine da bude jer divljac je posna, sameljes i RUKAMA mesis sve dok...
MMM bas bi volela to da probam...
E tako je to bilo, a kokteli su busna kita druga tita

Jednom sam hteo da naručim seks on d bič, ali me bilo sramota, pa sam uzeo mutni sok od kruške

Slab sam sa koktelima.
Long Island i Blue Lagoon su onako baš sirotinjski srednjoškolski kokteli i sranje su.
Sex on the Beach je ženski koktel.

cuba libre, plavu lagunu, sex on the beach, long ajlend

Od ovih, svi su ženski.

White Russian je pravi bleja koktel (fora je pored sastojaka staviti iz zrna kafe, daje mu šmek). I jedan je od koktela koje mogu da pijem. Kahlua, vodka, slatka pavlaka, zrna kafe, led.
Bounty je sličan (mlečni koktel isto), samo je dosta jači čini mi se. Dobra stvar da napiješ ženku, a mož i da se pije. Fin je. Beli rum, kakao krem, kokosovo mleko. Onako, egzotika, ali ok.
Black Russian je do jaja, zapravo, sličan je WRu. Jači je od WR i fin je muški koktel. Nema slatke pavlake. Postoji i varijanta sa Coca Cola-om koje ide jako malo, samo da mu da blagu gaziranost.
Pina Colada je ok za plažu i to je to. Beli rum, kokosovo mleko, sok od ananasa.
Flaming Lamborghini je ako hoćeš atrakciju, jak je. Klasično kurčenje. Pio sam ga par puta možda. Kahlua (alc. 26.5%), Sambuca (alc. 42%), Blue Curacao liker (alc. 30%), Bailley's Irish Cream liker (alc. 17%). Sve se stavlja u jednakim količinama.
http://cdn2-b.examiner.com/sites/default/files/styles/image_content_width/hash/29/19/29197d933d1b293adc862c57d20733ef.jpg?itok=Kn-XXlyz
https://cocktailsmelbourne.files.wordpress.com/2012/02/flaming-lamborghini.jpg

Torazulu, brate, imaš zvezdu.

Onaj tip što drži Ben Akiba

Само једном у животу сам се зајебао и пристао да одем на стенд-ап вече, али није био Бен Акиба него неко место у Деспота Стефана, суштина приче је да сам морао да попијем три Devils Ice Tea коктела да бих могао оно да слушам, а мрзело ме да се наливам пивом и пробијам се кроз масу дебила сваких 10 минута до клоње.

Солидно ми се разливала слика, препоручујем за такве ситуације.

хахах солидна прича торазлу, дешава се то једном у 100000 случајева брт

I je l' si zvekn'o svinju?

Јесте, видиш да ју је заинтересовала његова прича, а не коктел који је онај друг бармен наручивао.