Prijava

Ne, mislim, lupam, ali interesuje me kako jedan pravnik sa takvim stavom doprinosi širenju znanja, ljubavi, mira, obrazovanja i svih tih humanističkih vrednosti u društvu.

Ja i dalje ocekujem trenutak kad ce lobokav izaci u crnoj hronici jer je pokrenuo Rampage kampanju protiv ostalih avtora Vukajlije koje je uspio pronaci uzivo.

https://www.youtube.com/watch?v=tsXKAtpLm4I

on pravnik???on misli da je pravnik ako upotrebi izraz relevantno.a za taj izraz je cuo kad je gledao sudjenja seselja u hagu.rekao je rec pravnik i relevantno u istoj recenici.kao da je hteo da nas ubedi da je pravnik ako zna za rec relevantno.on je covek zemljoradnik najverovatnije.a mozda je i stvarno pravnik ni to me ne bi iznenadilo.vrv je neki funkcionercic, jagnjeca brigada.i nik mu se uklapa u to a i ponasanje.sve znam ja pametan ja uspeo vi glupi.gazim preko drugih parazitiram na budzetu itd

znam da bi ovo pez pitao al posto nije tu,ja cu ga zameniti

bane i labokv ko bi pobedio u tuchi izmedju vas dvojice?

jok bane bi pobedio...kazem to najsarkasticnijim tonom koji posedujem

Jebes ove pisce, preimenujte temu u oblakmatori - labokv - bane debeli

labokv 3
Bane 2
oblak 1

jok bane bi pobedio...kazem to najsarkasticnijim tonom koji posedujem

hahahaha koliko si objasnio brate

a zelja mi je da izlupam nekog iz jagnjece brigade i to ne bi bilo obicno prebijanje naravno radila bi i buselica i testerica itd

On sa ovakvim stavom nije prošao pored prava a kamoli završio pravo.

Pravnik koji ima ovakve stavove? Ta nemojte me zezati.

"Ужасно је ноћима не бити са женом коју желиш да јебеш."
Јохан Волфганг фон Гете.

"Jebati je lijepo. Željeti je uzvišeno."
Imanuel Kant

"Jebati je lijepo. Željeti je uzvišeno. Ne biti je savršeno."

Emil Sioran

<3

Koju da uzmem knjigu od Siorana prvu?

Nije loše ni jedno ni drugo, al su oba malo napumpana. A u suštini, oba literatura koja može da se čita u pubertetu, a posle takođe, sa par dodatnih uvida, ali bez suštinskog menjanja stava. Jbg, nisu vrh.

Jbg, a sta je vrh? Oba dela kod svojih ljubitelja izdrzavaju test vremena a i to je dokaz kvaliteta. Pogotovu kod nas starijih citaca. Ja ponekad pokusavam da objasnim koliki je problem bio doci do odredjenog romana koji si hteo da citas 80-tih godina svojoj deci pa se onda setim da ih bas briga za to, i setim se kako sam citao ( i bio srecan!) Luna Kralja Ponoci, nesto sa cim bih danas obrisao dupe. Od ocaja sam citao i Ruske klasike i posteno radije se secam Lunovog gasa za uspavljivanje i smofarbajucih kola, nego onog Misuke sto drzi sluskinje a hoce da jebe rodjaku, pa posle ne moze ni njih, al ipak jednoj sve ostavi. Pa bre i SVEMIR mi je bio bedan i ruski u "Zvezdi Kec', jedino mi se svidela "Plutonija" od Obruceva.
Jednostavno ne mogu da svarim Rusku knjizevnost, sto ne znaci da je ona losa, i vreme na to nema nikakvog uticaja. Intetesantan je slucaj Milorada Pavica koga sam voleo, pa ga prezreo, pa mu se opet vratio, i sada mu posvecujem bas dosta vremena.
I sad kad razmislim, da bi zaista razumeo "Starac i More" ipak moras biti lovacribolovac.

Koliko covek plitak moze biti da pomisli da diploma odredjuje stav, karakter, osobine. Seselj je pravnik pa mrzi Hrvate, dodje Skocimis i kaze mu "ti nisi ni prosao pored pravnika sa tim stavom".

Nisam znao da je uloga pravnika sirenje ljubavi, mira humanizma. Mi pravnici uglavnom vadimo kriminalce iz govana na sudu ili teramo Hrvate iz Hrtkovaca nazad u Hrvatsku. Mozda sam ja glup ali ne kapiram ove prozivke vase

Hemingvej je dobro ime za pub.

Vazno je zvati se Ernest

Koliko covek plitak moze biti da pomisli da diploma odredjuje stav, karakter, osobine.

Reče čovek koji je ljude što su studirali književnost i filozofski nazvao govnima. Inače, plata je oko 45k.

Koju da uzmem knjigu od Siorana prvu?

Uzmi za početak Silogizme gorčine, to su filozofski aforizmi, prilično lako stiče se uvid u njega ako čitaš prvi put. A onda uzmi Kratak pregled raspadanja. Nemoj mene kriviti ako ti ogadi život :)

Koliko covek plitak moze biti da pomisli da diploma odredjuje stav, karakter, osobine.

Kakav mejmun neveruem hahahha