Prijava

Srbija ili na stranim jezicima Servia, neki doduse kazu Serbia, aliServia je orginalno tako govore Spanci i Portugalci dan danas, servia, servi, slugeranje, zemlja sluga i klosara.

nije srbija ni meni nista dala pa sta sa tim koji kurac vise..da on samo gleda svoja posla kao njegove kolege, svi bi ga gotivili.a on uporno hoce da ga tretiraju kao boga.ako neko kaze nesto lose za njega odma ga lincuju, koliko je uspeo da zaludi ove malumnike u srb.pati od toga da ga svi velicaju i obozavaju..decko je poremecen, verovatno nije dobijao dovljno ljubavi od roditelja pa sad to nadoknadjuje.

sećam se softbola, što se tiče ovih ostalih sportova kul što da ne, sigurno nisu manje zaslužni da budu tu od tekvonda i tako nekih sranja

svakako bi pre gledao nekog toni hoka nego tijanu bogdanović

Novak Đoković je Crnogorski Montekarlovčanin koji se igrom slučaja rodio u Beogradu i pukom greškom odlučio da se afirmiše kao Srbin.

Znate kako kaze nemac? Ako oces da nista ne radis i imas pare dodji u srbiju

decko je poremecen, verovatno nije dobijao dovljno ljubavi od roditelja pa sad to nadoknadjuje.

ovo kao da pricas o nekom sa foruma.

verovatno nije dobijao dovljno ljubavi od roditelja pa sad to nadoknadjuje.

brt, ne verovatno nego sigurno, jesi pogledao nekad face srkija i diksi lolo

Djola je otac spustao u bunar svezanog za konopac kad ne uradi bekend slajz kako treba

коме је дужан да дресира породицу?

Дужан према себи и онима које иритира бахаћење чланова његове породице.

Baš ništa, osim postojanja države sa policijom, zdravstvom, obrazovanjem, sudstvom, putevima, pravilima poslovanja itd.

Реци то нашим фудбалерима који држе паре у Монаку, на Бермудским и на Кајманским острвима. Није Ђоковић једини који не плаћа порез. А добротвори као што је Миличић су реткост.

Fender : ma ova srbija kurac ništa mi nije dala, nije ovo ništa bolje nego da sam rođen sam na svome u paleolitu

Fender u paleolitu : preci huligana iz Ćuprije ga prže na ražnju posle 23,7 minuta

Пази да ти пукну трбушњаци од смејања док пишеш овакве ствари, знаш да ти је трбушни зид преосетљив и на обичне скечеве, а камоли на прејак хумор.

Srbi gomna niko neradi mamini sinovi licimuri i lezilebovici, svi imaju stanove i nikakve rashode ali vazno je kukatu. Ma mrs u picku materinu pun mi vas.je.kurac govna picke sve najgore.i sta sam ono zaboravio mrs u pizdu materinu

I dan danas kad omasi servis nesvesno mu krene pogled na tribine a tamo srdjan sa facom tipa jebacu ti mater za ovo cekaj samo

pa nisam ja rekao da je đoković jedini čovek na svetu koji gleda da izbegne poreske obaveze u određenoj meri, fendiša, zašto moraš da budeš toliki bednik brate mili moj, zašto suočen sa diskusionim porazima pokušavaš neka ciganjska koprcanja debatna? Zašto ne možeš biti čovjek i priznati grešku? Neću misliti da si mudrac posle priznanja greške ali ću makar misliti da si čovjek.

i ovi niski udarci za moj bruh, nou koment :(

А је л'? Ниски ударци су кад тебе боли, а кад ти шутираш у муда, ти си онда љута глава.

djovak je govnarko koji se trudi da se svidi svim socijalnim krugovima, oce da ga obozavaju i bogataska elita i oni najsiromasniji, sve radi preisplanirano....on je jedini covek na planeti koji je vatreni navijac zvezde i partizana, milana i intera, barselone i reala, los andjeles lejkersa i lupam niksa, fan svih sportista koji imaju veliki broj fanova itd itd razumete poentu...

bila je neka slika haha, kolaž svih dresova i šalova koje je đovak oblačio al ne mogu da nađem :)

Дужан према себи и онима које иритира бахаћење чланова његове породице.

али зашто је дужан према онима које иритира његова породица кад му ни они ништа нису дали као ни србија?

e truć, vidim tamo da zajebavaš na dživdžanu. sada te isključujem magarčino, razumeš?

шта зајебавам? озбиљно сам питао за клип са утиском недеље. скинут је и не могу да нађем. а у контексту је тога што си окачио.