Prijava

Hahaha, Gonzo Bogotac! :D

Погледах Воркрафт и нека филм пуши гоwно.... Гомила клишеа, очајне глуме и још горег сценарија.... Једино музика и ефекти ваљају.... А Боуви јуниор добро почео је са Муном....

Diperu taj Vorkraft je izgleda klasična muža love na konto igre, izgleda da spremaju još dva nastavka. Nikad me nije privlačila ta igra, ali ću film svakako pogledati jer deluje da je makar dobra razbribriga.

nikad nisam igrao wow

То јесте, све ове популарне серијске глумце су набацали (лик из Викинга, из Причера итд.), ал' могли су се потрудити да то личи на нешто.... А и нема нешто пуно таквих филмова епске фантастике, зато сам га и погледао иако има бедних 30% на Трулом парадајзу....

Na celoj listi mozda 6-7 filmova vrednih gledanja!

Inace, je l moze neko da preporuci neki dobar thriller/crime?

Mojne. Gledao sam desetak s liste i svaki je barem dostojan vremena. Ovaj sa Kijanu Rivsom i to od pre dve godine, ne znam koliko dobar treba biti da bi se našao na listi. To što je film iz npr. 70 i neke ne umanjuje vrednost.

A tražiti dobar thriller/crime je nešto slično kao doći u Brazil i reći "Može li se ovde naći neki talenat za fudbalski klub 2. srpske lige".

Umanjuje brt, kako ne umanjuje. Godzila se tad pravio iz kompleta uradi sam plastelinska radovanja, kosta tipa 3 dolara. A sad ti treba sedamdeset pentijuma 8, hardver, strucnjaci za grafiku i ostalo, kosta to pun kurac.

A tražiti dobar thriller/crime je nešto slično kao doći u Brazil i reći "Može li se ovde naći neki talenat za fudbalski klub 2. srpske lige".

...i to sto kazes!

http://www.imdb.com/title/tt0033152/ - Ovaj film je od pre WW2 i ima šit specijalne efekte, a da se napravi remake danas sa svim tehnologijama neće biti do jaja kao ovaj. Sad napravi remake nekog spektakla sa neograničenim budžetom, smešne su šanse da će nadmašiti original.

Од трилера ми Финчеров Зодијак увек падне на памет.... Ал' контам да си гледао већ....

Prove, od Lupera koji se ne znam kojim čudom našao na listi, ovaj sa Kijanuom je bar po meni mnogo bolji.

Eto, Finčer je najveći majstor saspensa nove generacije. I meni je Zodijak fantastičan film.

Nisam Lupera gledao, totalno mi je neshvatljivo da gledam Gordon-Levita kao krimosa. :D

Gled`o...dobar film!

Gled`o i Masinistu!

Nisam Lupera gledao, totalno mi je neshvatljivo da gledam Gordon-Levita kao krimosa. :D

Meni generalno postaje pomalo naporno da gledam Gordon-Levita.