Prijava
   

5 saveta kako postati seoski jebač

Postati iskusni seoski jebander nije uopšte lak put, niti je toliko prosto kao što se misli. Zavesti domaće seosko žensko čeljade koje ce pristati sa vama da zalegne u obližnji senjak mogu samo sofisticirane lole sa čitavim nizom prefinjenih i usavršenih osobina, dugo vremena sticanim po seoskim slavama, zadušnicama, a i prenesenim usmenim predanjima sa kolena na koleno. Ukratko, instant tutorijal koji će vas preporoditi u arčitelja mladih seoskih mačketina, u istetovirani lik na njihovim jedrim guzovima i simbol seoske švaleracije da se priča po prelima u narednih trideset godina se sastoji u sledećem:

1. Psihološki stav: Zajeban. Namrgodi se koliko možeš više, seoski jebač nema mesta u srcu za emocije i tugaljivosti. Arči pogledom, pogledom koji govori "žiranti za mene vraćaju kredit, ali bole me kurci, i to ne obični kurac, nego kurčevina". Pljuj na asfalt, bogtejebo! Rakni zelenu šlajmaru, da se razbije o pod kao žele zeka, seljančice to vole. Nikad ne reci ženi da je voliš, umesto toga pitaj je kakvu štalu ima, hoće li njen stari da ti prepiše traktor i priključke, da li joj baba ima kakvih dukata u miraz, nemačku penziju.... Budi jeben da bi one bile jebane. Izlazi po seoskim diskotekama. Nemoj da se smeješ, razbij nekome glavu na početne stihove pesme "Da li da li, da li u galami...". Seljančice to vole. Školu i umetnost ne spominji ni za živu glavu, seljančice bi ti pre nekrofiliju oprostile, bogtenejebo. Seljančice to ne vole.

2. Fizički izgled: Pusti stomatič, uredno ga upakuj u neku Guccxi majicu, sa zmajevima, da svi misle da je pristigla Kineska nova godina. Bilduj, svaki dan. U saksije izlij beton, pa bilduj. Radi hiljade i hiljade sklekova i trbušnjaka. Kupi AirMax trenerku, i izlazi u njoj u
seoski disko, i nemoj imati drugih trenerki osim nje, nemoj ih navlačiti niti ih kupiti. Kupi najbolji telefon, da bi prošao što jeftinije, kupi neki kradeni iz Nemačke. Zaturi ga za pojas. Pribavi fensi torbicu za pod pazuh, u nju natrpaj sijaset kurtona, da se zna da arčis. Seljančice to vole.

3. Motorizuj se: Bez ovog ne možeš biti seoski jebač. Kupi golfa trojku. Crnog, kradenog. Nabudži ga. Stavi mu spojlere, pojačala od 13 hiljada vati, da budeš glasniji od vašara u susednom selu. Što više nalepnica nakači, tu ne možes promašiti jer važi maksima "što više to bolje". Otidji kod komšije Joce Kezmice da ti zatamni stakla za dvadeset evra. Peri auto svaki drugi dan. Spavaj u njemu, živi u njemu. Opremi muzički asortiman, kupi kompilaciju Grand hitova za pičke, DJ Krmka i Seju Kalača za tebe i ekipu.

4. Pristup i prilazak ženskoj: Izbaci kurčinu kad joj prilaziš, utegni tu tvoju nabildanu seksi gusčurdnu u AirMax, podigni trenerku do sisa, da se bolje istaknu. Klati se kad joj prilaziš, namrgodi se, pljuni na pod, prethodno se napij neke šećeruše. Kad pričas sa njom, gledaj u druge pičke. Očaraj je pristupom, evo nekih oprobanih recepata: "Šta je, mala, šta 'oš, a? Jesi zaljubita u mene a, il da te išamaram malo odma', a?",
"Meščini da je tvoj ćaća nama uoči Ilindana pek'o rakiju, a?", "U, jebemtiljeb, ali imaš sisu, mogla bi mleko u zadrugu davati". Nećeš promašiti. Štipni je za dupe predsvetom, najedi se luka pred izlazak. Zagalami, podigni ruku. Istuci nekog cvikeraša, koji je otišao iz sela da studira negde i da se pravi bolji. Seljančice to vole.

5. Ostali saveti: Da si se namirisao Malicijom, mislim da nije potrebno napominjati. Otiđi sa njom na svadbu, napij se da te svi vide, i na kraju traži od nje da te tako pijanog nosi kroz šator. Time ćeš skupiti poene kod seoske ekipe i mlađanih pičića. Zarakijaj se sa njenim starim, pričaj o silaži za bikove, kako je prošli put za Ilindan pala kiša a trebalo kupiti seno, kako cena prasića ovih dana nikad nije gora... Videće da si čovek na mestu. Oženi se, napravi svadbu da je nema u tri susedna sela. Varaj ženu dokle god može da ti se diže. I kad ne može više, opet je varaj. Seljančice to vole.

Srećno u pičarenju, neka te kurton čuva, a pesme Mileta Ignjatovića prate!

Komentari

Greota na ovoliki tekst da se da minus.

Mrzelo me sad da citam sve, stavio sam u omiljene pa posle. Ali dao sam plus zbog Mileta na kraju.

Готивнооо!
крст+

Dao sam plus a nisam ni procitao osvojila me prva recenica valjao sam se od smeha

hvala na savetima,sada kada povatam mlade cobancice

zaboravio si maljave grudi, inače +

To je to, bogtenejebo! Omiljena!

Brate, ovo je genijalno, svaka čast, pluščina u omiljene!

Seljancice to vole :D Pljus ko kuce :DD

maestralno,svaka cast!!!

Kol'ko dobra defka, kontam da je minus dao onaj koga mrzi da čita.

Nije mi jasno kako te nemam u pratnjoj.

Ode i ova u omiljene!

AJAAAAAAAAAAAAAO!!!!! Kakva je ovo genijalnost bre JEBOTE!!!
Omiljeta!

Ово јебе...! Живео сам у незнању до сада...! Сељанке, спремите се!

Омиљенујем!!!

Kobjasn! +++

Samo iskustvo pretočio lolo

za ovo ću ti dati jedan polumjesec i jednu zvijezdu... da se vidi da mi kršćani ne mrzimo ni muslimane ni jevreje :D

Pročitao celo, plusovao promptno

Istuci nekog cvikeraša, koji je otišao iz sela da studira negde i da se pravi bolji. Seljančice to vole.

Нешто ми ово познато. :) Одличан текст, треба штампати к'о флајере и дијелити у свакој сеоској кафани, јакоимој. *

nagradna po izboru pobednika MIZAN TROPHY turnira

Vratio se ovde jopet.

Darth Bruce
nagradna po izboru pobednika MIZAN TROPHY turnira

Ja ovde ne vidim štiklu. To gazda skinuo sa naslovne zbog tematike?

Vratite stiklu, bez zajebancije...

Prerealno, samo ne mogu Seju da slušam. Krmka lagano. Odaberite ovo.

а ти лујо онај студент, цвикераш, провалио сам те лоло
си палио жито по селу?
+++

Plus i zvijezda.

Mile, ne ostajem mi ništa drugo nego da podignem ruke i slegnem ramenima. Kako sve analizira, k'o one snajper babe sa prozora kad premeravaju kad dođe snaja u kuću pa regrutuju 120% korteksa lolo

Nisam palio žito, ali sam zato taj koji je spominjao školu i knjige, što je rezultovalo ne baš slavnim ljubavnim poduhvatima, naročito sa jednom mlađanom žiteljkom Pelagićeva sa kojom sam, tada vispren ali naivan i neuk, ispred jedne seoske folkoteke, tada imena Quatro, leto bi drugi razred srednje, vrlo oduševljeno podelio mišljenje nekoliko vrlo lepih knjiga koje sam pročitao na raspustu i, željan da i nju bolje upoznam kao osobu, upitao nju šta ona čita. Docnije, nakon nekoliko godina sam tek razumeo zašto je posle mog pitanja instantno otišla za šank da stuče bambus sa nekim drugim, meni nepoznatim, mladićem u Nike majici i kačketom logoa BMW, vrlo uporno praveći se da me više ne poznaje.

mladićem u Nike majici i kačketom logoa BMW

čita se: boxerom LOLOLO

Ite u kurac sva trojica ahahahh