Prijava
   

Abortus razgovora

Ubijanje svakog pokušaja iole normalne konverzacije od strane atraktivne pripadnice ženskog pola sa neatraktivnim pripadnikom muškog. Kontracepcija bez koitusa. Pre nego što je normalan razgovor uopšte začet, njegovo seme je zveknuto macolom uglavu, kao onomad Nataša Ninković od strane Taleta Surovog, i više je nego jasno da od svega neće biti apsolutno ništa. Neko će reći da je bolje tako nego da te zavlače. Ali, sa druge strane, ako se devojka nije potrudila ni da tvrdi pazar sa standardnim "Videćemo", "Dogovorićemo se", "Može u sledećem pleistocenu", nego odmah u korenu seče svaku interakciju, to znači da si sa njene tačke gledišta nevidljiviji od "F-117 A", razmišlja o tebi koliko sin Željka Mitrovića o narodnim kuhinjama, a kontakt sa tobom je interesuje koliko i broj pretrčanih jardi Maršala Folka u ruki sezoni. Da imaš ijedan procenat šanse, makar hipotetički u daljoj budućnosti, zadržala bi se makar prividna uljudnost, i tvoja s mukom skupljena muda ne bi bila iz prve zgnječena u presi kao Švarceneger u prvom "Terminatoru". Da odmah znaš gde ti je mesto.

- Nisam te dosad pitao, šta slušaš od muzike?
- Sve.
(Prevod - slušam ljubimice šiptarskih mafijaša i trotoarke Saše Popovića, ali želim da prekinem ovaj razgovor što je moguće pre).

- Mogli bismo najzad da se vidimo, kakvi su ti planovi za praznike?
- Ne bih o tome u ove kasne sate, laku noć želim.
(Prevod - kakvi god da su mi planovi, nećeš prismrdeti ni na kilometar od mene, ni sad ni ikada).

- Kako je na poslu, je l' prošao period adaptacije?
- Još traje. Radim i subotom i nedeljom.
- To je strašno. Užasan tempo, ali takvi su ti robovlasnici, ja i za slavu moram da radim. Nadam se da će malo da uspore sad za praznike, pa da se organizujemo nešto.
- Radim i za Novu godinu. Toliko o tempu. I ja se nadam.
(Prevod - na poslu mi je užasno, trnjošu me sa svih strana, možda i imam malo slobodnog vremena, ali si jeo bunike ako zaista misliš da bih ga od svih ljudi provela sa tobom).

Komentari