Prijava
   

Americki Tinejdzerski Film

Uloge: Ruzna Jessica, Michael i ekipa(koji se bave nekim sportom), Bill (najbolji drug Jessike i najbolji ucenik u skoli), Full ribe (koje su u vezi sa sportistima)... Ostale uloge nisu bitne.
Svi izbegavaju Jessiku sem naravno Billa, Michael i ekipa se provode po zurkama sa ribama. Ribe ogovaraju druge cure i muskarce koji nisi sportisti ili neke face, recimo.
U jednom trenutku Michael primeti da se njemu svidja Jessica, ali zbog okruzenja ne moze biti sa njom...
Bill nekako nagovara Jessicu da skine naocare i stavi sminku i obuce neku usku i kratku haljinu... Ona je nekako prihvatila.
Posle toga su otisli na zurku, Michael nije mogao da odoli Jessicinom sarmu i lepoti, ostavlja svoju ribu i smuva Jessicu...

Mislim da svaki Americki Tinejdzerski Film izgleda slicno mojoj definiciji...

Komentari

Bilo bilo i bilo..al i dalje +

Mislim da je moglo biti bolje urađeno, a i izgleda da je ovaj Bil izvisio. On bi uvek muvao Džesiku, a ona bi do kraja shvatila da je on taj.

Naravno, takođe je neobično pomisliti da se Bil razume u šminku i uske haljine.

Samo još da se u pozadini čuje muzička "zavesa" uz pesmu "Kiss me"...:)

Bill ne muva Dzesiku, maloletna. Muva je neki random lik, koji je nov u skoli. Mihajlo je uglavnom negativac.
Naravno, bilo je mnogo ovakvih defki, cak, mislikm, i sa istim naslovom.

Ne, a najludje je kad je nevin, a riba nece da mu da. Pa on nadje stoput bolju ribu i taman da je kresne nailazi na moralnu dilemu i prospe nesto tipa: Ja ne mogu, izvini... i ode i iskara prvu curu uz vatromet i prvi put je jebe celu noc. (kurac celu noc, jedva ceo minut)