Prijava
 1.    

  Baba šizofrenik

  Endemska vrsta koja naseljava vozila gradskog saobraćajnog preduzeća. Još uvek nije pronađena ni slična vrsta van granica divne nam zemlje. Iako predstavnike, ove specifične vrste, odlikuje pozamašno starosno doba, veruje se da ona nikada neće izumreti, naprotiv, živeće dok god je sveta. I duže. One prkose predskazanjima Maja i pijanih Srba. Neki idu toliko daleko, pa se spekuliše da ove babe potiču iz Persije, odakle su prebegle na Balkan, jer je ovde pogodno tlo za jebanje keve drugima.

  U bilo kom delu dana i noći se mogu sresti. Osim od 19 i 30 do 20 časova. Tada pune svoje šizofrene baterije, da bi ceo dan mogle da jebu pičkom u mozak po prevozu. Moto im je, nekada se bolje živelo, a najveći neprijatelji su im omladinci nevaspitani.

  Obožavaju da se uguraju u prevoz, u toku špica. Mnogo su veće šanse da nalete na neiskusnog junošu, i otresu mu familiju, leb mu jebem krvavi, koji smo mu mi doneli kokajući Švabe viljuškom, tupom, u oko.
  Uzrečica im je, može malo ka sredini. Prazno mesto pokreće neopisiv moždani sklop, koji prouzrokuje ogromnu brzinu i snagu Tajsona u najboljim danima. Po kuloarima se priča da su Tesla i Frojd pokušali da otkriju razlog i opišu ponašanje ovih šizofenih, brkatih, kratkonogih bića, ali gej-jevrejsko-gsp-kirbi lobi nije dozvolio da to ugleda svetlost dana.

  Ne treba nasedati na njihove provokacije. Uvek im zahteve treba ispunjavati. Kada neko odbije da im ustupi njihovo svetilište, tj mesto, ili zađe u njihovu gravitaciju, dešava se metamorfoza. Fini bakutaner postaje krvožedna aždaja sa svrabom u pički. Pogledom oduzima rasuđivanje omladini, a salvom reči doživotno oštećuje sluh i mozak.

  7:30 Bakutaner ulazi u bus. Školarci i studenti. Vreba. Nalazi metu. Kreće u napad.
  - Mladiću, ustani! Odma sada odma!
  - Molim?!
  - Ti to meni odgovaraš?! Vidi ga mali! Šta je, jaja ti vise do poda? Sad ćemo da ih seckamo!
  - Alo baba, koji ti kurac?
  - Znaš li ti da smo se mi sa Nemcima u oči gledali i nismo ih se plašili?! A?! Ustaj seme ti se zatrlo. Zašta smo mi ratovali krvavu ti paštetu jebem! Sad ću da ti...
  7:32 Mladić doživljava nervni slom, izlazi iz busa, puca sebi u oko, zabada nož u leđa i baca se pod tramvaj sa kašikarom u ruci. Bakutaner se smeška kao Džoni iz Isijavanja. Misija uspešno izvršena.