Prijava
   

Brener

1.) Priručno pomagalo prvenstveno poznato i priznato kao skalamerija relativno jednostavnog sklopa, a brilijantne namene-povlaka-efikasnosti. Upotrebljava se pri termalnoj obradi sveže zaklanih prasića i roditelja im-svinja, u svrhe uklanjanja dlaka sa leševa istih, da bi krajnji rezultat bio gladak i slastan materijal za popuniti frižider/želudac.

2.) Medicinsko-kozmetički proizvod. Genijalnost i inovativnost na delu, ruku pod ruku. Uskoro neophodan asesoar i spas svake žene (a možda i ponekog muškarca).

1.) Svako ko živi u Srbiji je u nekom momentu svog postojanja verovatno prisustvovao/video/čuo/posredno ili neposredno učestvovao u svinjokolju pod pokroviteljstvom oca/dede/komšije/prijatelja/ujaka/rođaka sa sela, te imao prilike da manje ili više upozna čarobna dejstva ove naprave.

2.) *situacija: prosvetljenje, iliti rađanje revolucionarne ideje*
*mesto/vreme: čas interne medicine u III godini srednje*
*učesnici:
a) profesor
b) koleginica sa stanjem povećane maljavosti (na neprirodnim mestima), pod nadimkom "Smrda"
c) kolega sa navikom konstantnog podjebavanja/mentalnog zlostavljanja svega i svakoga, idejni tvorac nadimka "Smrda" i mnogih drugih

Profesor: *blablabla* Ljudski metabolizam, *blablabla* ...hormoni koji podstiču maljavost su... *blablabla*

Koleginica/Smrda: Profesore, a...da li postoji neki hormon koji inhibiše ili potpuno zaustavlja rast dlaka? *osmeh br. 16, pun tihe nade*

Kolega: *prelazeći iz flegmatično-poluhorizontalne u dramatično-mudračku pozu*
Ima, Smrdo. Zove se BRENER.

Komentari