Prijava
 1.    

  Druga mladost

  Kada ti je plata toliko mala, da ponovo moraš da se grebeš za džeparac od roditelja.

 2.    

  Druga mladost

  Prilika da uradiš sve ono što za pravovremene mladosti nisi stigao ili nisi uopšte ni mogao.

  #u VIP sekciji kluba Stefan B. posle vrelog seksa odmara poznati biznismen
  M. Kostić sa najnovijom pratiljom...#

  - Kolence...
  - M?
  - Woliš li me?
  - Otkud sad to?
  - Pa mislim ouwaj, znam ja da ne može da ti se digne od hronične upale prostate a ne zato što te, ouwaj ne daj bože, ne uzbuđuju moja zategnuta mislim guza i šiljati sisići. Mislim ouwaj nije ni to problem, imaju male plave za to, nego ja bi da znam na čemu sam, što bi rekla tetka Vesna imam li budućnosti ovde, znaš?
  - Jok more, al trpaćemo se dok je zanimljivo.
  - A pa dobro, mislim i to je oukej. Ali mislim ako smem da pitam, mislim seks je muka u tim godinama a i nije da se bunim, razumeš, ali opet ja mnogo koštam Kolence, znaš. Ono, šminkica, krpice, torbice, cipelice, kolica, letovanja, materijal za novi projekat, čemu swe ouwo?
  - Pazi ovako, kad sam bio mlad bio sam žgoljav, neugledan, niko me nije jebo dva posto, znači bagatelisali su me kao onog zeca iz crtanog Open Season kojim međed briše dupe posle kupanja, takve šećerleme ko što si ti mogo sam samo da sanjam, kontaš?
  - Ahuaa.
  - E onda su me jednog dana umodovali na nekom leglu nolajfera gde sam obično visio i tu sam prvi put okusio ukus moći. I da znaš mnogo mi se dopalo, toliko mi se dopalo da sam sebi rekao 'moram ovo da imam i u RL, jebeš mi sve'. Tako je i bilo, promenio sam sebi ime u 'Moderator', radio sam kao fanatik, skoro nisam ni jeo ni spavao, nosio sam gajbice po ceo bogovetni dan i sve tako dok nisam upoznao najmlađeg Krkobabića što je tada bio glavno mudo u ministarstvu za privatizaciju i kapitalne investicije, kupio sam šećeranu u Bačkoj Kasabi za jednu crvenu, ostalo je istorija.
  - Jao, pa to je tako zanimljiwo i mwa, ali kakve veze to ima s bilo čim?
  - Vidiš, Naco, kod tebe mi se možda čak i najviše sviđa što nisi osobito bistra pa sam sebi zvučim kao suvi genije. Ali da pojasnim, zato što nisam mogao da vas jalovim kao mlad i poletan e ima sad da vas trsim dok mi ne rikne pejsmejker pa kud puklo, ikad je ipak mnogo, mnogo bolje nego nikad.
  - Aha, pa to mu onda dođe kao neka konačna osweta, mislim kao u filmowima, jel?
  - Tako je, osveta je slatka kao šećer. Skini se i dodaj mi još jednu bombonicu, idemo ponovo.

 3.    

  Druga mladost

  Životno doba u kojem slabu potenciju maskiraš čoperom ili kabrioletom.