Sreo sam *, malo sam je zezao za izlazak. Opet je pocela da mi pusta price, da ce zvati! :) Ja joj lepo kazem - što obećavaš kad oboje znamo da nema ništa od toga?!
(ime iz poruke sam izostavio radi zaštite tudje privatnosti, a donkle i ličnosti. Šta ja znam - osećao bih se malkice nemoralno da sam ostavio :D)
- Pročitah, i rekoh - E, ako si joj reko! Alal ti na iskrenosti, bro! xD
Zamisli, sad sam videla dva psa, jebu se kao ljudi. Ona legla na ledja i raširila noge, a on od gore. Sram ih bilo, izdajice roda svoga, a pseća poza je baš bolja.
Ko se bije? Jel danas parada, mamu im jebem?
Ljubi te majka!
:)
ivane prekini! :)
Pa onaj status na fejsu...! Xe, xe!
Jel si za neki oralni seks i orgiju samnom i sa moje dve swatke drugarice?
Ljubi te swatka mawa tamo gde najviše voliš, moja swatki weliki kuwcu :)
Kevo kako se zove aerodrom u Nišu?
Imate mms koji mozete pogledati na www....
Nista ne obecavam.
Supraorbital
U nedelju se skupljamo kod Saleta dođi obavezno!
"Aha kako sam ja shwatio tako mislim da je waljda."
xDD
" Jebo te fix, kad si na stanici ? Ja u 7 i 10najkasnije . Aj zdrawo ! Jel si ucio nesto ja nisam pipnuo bog te mazo . Aj zdrawo ! "
ahhhahahhaha... Džoni, ovaj sms ti je lud skroz. Slatko se ismejah.
hahaahahaa, to mi poslao drug bas kad sam citao ovaj deo foruma, te reko' , da napisem. :)
Sreo sam *, malo sam je zezao za izlazak. Opet je pocela da mi pusta price, da ce zvati! :) Ja joj lepo kazem - što obećavaš kad oboje znamo da nema ništa od toga?!
(ime iz poruke sam izostavio radi zaštite tudje privatnosti, a donkle i ličnosti. Šta ja znam - osećao bih se malkice nemoralno da sam ostavio :D)
- Pročitah, i rekoh - E, ako si joj reko! Alal ti na iskrenosti, bro! xD
jao, meni je ova tema tootalni hit! obozavam je!
a poslednji sms koji sam dobio glasi:
''Wazi..,i ti nju pozdravi puno,puno...Lep prowod zelim:D pozz''
Brljo, otvori vrata, dzidzim vec po sata:))))))))))
Ma kažem ti da volim izazove! Ali volim i duže veze! Ma jednom rečju, obožavam lepe devojke! ;)
JEDNOM rečju. xD xD
Zamisli, sad sam videla dva psa, jebu se kao ljudi. Ona legla na ledja i raširila noge, a on od gore. Sram ih bilo, izdajice roda svoga, a pseća poza je baš bolja.