Kako glasi poslednji SMS koji ste dobili?

  1. Revolucijo. Ja sam M. i kladim se da sam mnogo kulji od toga što neće ni poruku da ti pošalje

    Pa, ima razloga zašto neće. Ljut je na mene. :(

  2. Janpi, aHAHAHHAHAahahahaha.
    Pogrešno si shvatio.
    Taj lik zna da postojim. Znamo se odlično i on i ja imamo problem, za koji sam ja donekle kriva i pokušavam sad to nekako da ispravim.

  3. Maki,aj da resimo ovo. Ok?
    xD

  4. '' Ako je tacno da roda donosi decu, onda bih se zapitao kako je moja roda(c), ili kako bi se to vec reklo za muski rod. A ti nista. Ako je ljubav u pitanju, ne zameram. Tebi tvoj otac oprasta jer ti si moja, a to su moje davnasnje greske koje mi se sada obijaju o glavu. Ljubi tebe tvoj rodac.
    P. S. Kada se lepo nalalas na miru procitaj poruku pa ako stignes ti odgovori.''

  5. Mali, i peti region izglasao nepoverenje Sanduloviću. Skidamo ga sigurno!

  6. Eh, golubarske peripetije i pučevi! Cudo da te zovu "mali", a samo si 84. godine mladji od sledeceg najmladjeg penzosa?

  7. Odobren vam je SOS kredit od 40 dinara, koji mozete da koristite narednih 5 dana. Stanje mozete da proverite pozivanjem *121#. Vas Telenor.
    7.12.2010 10:35
    From: Telenor!

  8. A sad mi krivo,nisam te dugo videla:-( A pasce valjda neka kada:-) laku noc :-*

  9. Matori sda sam zvao Burdzu kaze da nema vise skunka.Rekao je da ga cimnemo u petak tad uzima novu chinu

    lol

  10. "Konju dolazis veceras? Aj dodji nemoj si stoka!"

  11. Ako zaboraviš fleš i filmove na njemu, ima da te obesim za jaja na glavnom trgu, za primer!

  12. Boldog szulinapot, minden legjobbat!!!
    U prevodu - Srećan rođendan, sve najbolje....
    Ugl, mađarski je to.... :)

  13. Uau.
    Ovo je bilo baš divno ^^

  14. Ljubavi dobila sam. Lazna uzbuna :**

  15. Dala mi z flash neki dan i on ne radi.Da vidis kako me je napala juce i prekjuce sad cu ti proslediti poruku sto mi je poslala.

  16. Hvala, cimo, srecna nova i sve najbolje i tebi i, naravno, puno svinjokolja! :))) evo, pozdravlja te i Andrea!

  17. Sad sam tek zbunjena...

  18. Oblači potkošulju, zima je. Nemoj više od tri ferveksa dnevno da piješ. Prolufturaj sobu. Cimni me ako temperatura pređe 38, bez obzira ako bude kasno, zvaću te. I opet te pitam, hoćeš da dođem po tebe, ne budi tvrdoglava i ne glumi.

    by mama

  19. Volim te.

    -Neko ko je pogresio broj

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.