"Kretenčino, što si lag'o drugovima da si me jeb'o?"
Nisam odgovorio.
Ne znam kako jebeno glasi jer mi je crkao telefon, pa ne mogu da otvorim, a vidim da ih ima.
''Sine pošalji mi MMS tvoje nadignute kurčine da gleda malo mama, dosadno mi''
"Kretenčino, što si lag'o drugovima da si me jeb'o?"
Nisam odgovorio.
A sad dođe: " Ne odgovaraš pičko, a?"
zasxto joj nisi odgovorio decxhxko
''Брате, ај ђидокс код мене на Свети Стефан, знаш да имам вилу од 700 квадрата у центру острва ! Ај мојне си сиса, знаш да немам са ким да проведем лето. Можемо да ватамо рибе по клубовима, а и по мору хаххахахах :). Ајде, ја ћу возити старог Масератија а ти узми овај нови Астон Мартин, ок ?''
Мислим да је поента овог поста довољно јасна да се схвати колико је безвезна тема.
Otvorila bih pored kozmetičkog i fitnes studio. Šta misliš hm?
Na šolji sam, pa sam inspirisana. Posle neko kaže, nema vremena da pusti poruku. A svi seremo...
E nemam više kinte za kredit pa ti pišem sa fuksinog broja,sad dolazimo kod tebe,nosim džak belog i vodim 10 rasnih fuksi! Biće ARČENJA! Čarli Šin
Gde si?
Zuta, s leve strane, skoro pa na kraju ulice, ima dve cipele ispred ulaza. Ne mozes promasiti, jedino je nasa kuca zuta u toj ulici...
Od žene:
Mileta, vuci se kući, ništarijo jedna Boban povraća celu noć, a ti se smucaš po kafanama. Kupi brufen kad budeš dolazijo da ti ne bi obesila jaja o luster.
Знаш да сам синоћ хтела да ти пишем, али сам заспала у међувремену.
Forvardujem ti Jeleninu poruku: Zvezdan je sada polagao kod mene i odustao je na pola ispita. Prenesi su da je uradio vise od 60 posto prvog dela i da ga je samim tim polozio i da jula moze da izadje samo drugi deo. Poz :). Inace poruka od druga, brata pomenute Jelene (moje asistentkinje).
Погрешан број :(
dakle, ništa od jebanja? :/
Одобрен вам је СОС кредит од 40 динара, који можете да користите наредних 5 дана. Стање можете да проверите позивањем 121. Ваш Теленор.