Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Nemam kredita, evo sad sam pokušao.
Midori i ja dolazimo, ali ne verujem da ćemo se preterano zadržati, jer mene je pokosila ova vrućina, na ivici sam da pegliram... 'Oćemo da idemo negde na pivo, ili..?
Pa da, odemo negde, popijemo pivo i razlaz, neću ni ja dugo, možda do 9, tako.
Crnac se žali na vrućinu, cccc. :) ko sve dolazi? :) mene iskreno počelo da mrzi da se cimam, jer bih ja došao jedno sat, dva kasnije, a vi ćete se već razići do tad.
Zamisli, pojavim se i ja, pa zajebavali bi me do sutra u podne osecam xD
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa dzindzer!!! Svi ponesite krst i beli luk ako se pojavi!
Ne, predlazem da svi ponesete po palicu, pa se takmicite ko moze jace da me udari!
ima da ga obesimo za noge i lupamo pinjatu dok ne poispadaju slatkiši iz stomaka....
Ma jebo vas Džindžer, mene zanima ko dolazi sve.
Da li stvarno smes da me dodirnes kako bi me okacio? Nisi cuo da je ta bolest prelazna? Predlazem jako duge palice, onako , po metar i po i udri dzindera na sred trga
povlačim reč i kajem se. Uzmimo neku kuku, i nataknimo ga na jarbol!
Pa ovako, dolazimo Prank, Midori, električar, Myth, Triša, sylar i ja. Možda bane još neko nenajavljen.
ja krenuo. U busu sam sa nekom ciganskom ekskurziju i opako smrde.
Ja sad krećem :)
ko je smislio da se nalazimo u 6? Oznojio sam se ko prasac pred klanje u ovom jebenom busu... Trebao sam da natočim benzin jutros :P
i uz ovu temperaturu još nikad više cigana u ovoj 95ici...koji marfi jebote...
ja stigo... Idem da dam krv jedno 9 puta dok ostali dođu....
Sylar, reci ostalima da ćemo Midori i ja doći tek oko sedam, mene spičilo sunce.
Jel vidis mene, ili sam se dobro kamuflirao?
Jel vidis mene, ili sam se dobro kamuflirao?
Vukašine sagorećeš u želji!
http://farm1.static.flickr.com/100/255533368_4d31998fa6.jpg