Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
A zašto baš sutra!?
А реално, и нек следеће буде по дану, опет сам закаснио на ноћни бас и враћао се пешке. :/
LJOLJ ja zaspao na stojeći u busu, probudila me ona baba što prodaje karte, jedva sam našao svoju.
Ajmo u subotu na Adu, popodne, tamo gde smo bili prošli put.
A Elek, mislim ako se nastavi ovako svaki treći dan :)
ok ne mora sutra, meni je svejedno samo me informišite kada je a ne ko prekjuče :P
Nema problema, imamo svi tvoj broj.
Сулар само се пази Џанкијевих лажних дојава. Чуо сам да стижу и на мобилни. :)
Ahahaha vidimo se na bir festu.
Je l smijem ja doći? Ponijeću sok od jabukeololol
ne
Sylar dechko zashto me ne gotiviš?
ne gotivim prezle
Samo rizle?
Mene ispali ovaj Pjer. Elek, oš se ti pobrineš za Moldavke, da ne propadnu?
@nat
isključivo rizle
Sylar dechko kako možeš biti da mene ne gotiviš?
Natnat ja kada dođem ima da ti kupim novi biciklololol pa da se vozaš po Adi, pošto sam čuo da voliš biciklole. :)
prezlo draga, zašto imam neodoljivi osećaj da se poznajemo?
Mene jedino strah da kada dođem, da ne utripuješ i da me zagrliš, ono možda i poljubiš, slučajno da me ne zamjeniš sa nekim. Ali nije frka ponijeću jabukulolol
Pa ako te poljubim i zagrlim, neću te pojesti :)
insistiram da promeniš ime u šljunkasta rizla