Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Elek, ako je do toga, ću te častim:)
A jok, meni nikad žene nisu plaćale piće. Doduše nisam ni ja njima lololo
Dobro, pozajmiću ti. Može tako?
Joj, kako mene nema kad žene časte i pozajmljuju?
A inače te ima?
;)
Redovno ;) Pitaj Remea :D
A, da, to mi je poznato :)))
ajde vas dvoje što se preseravate, jel dolazi neko od vas uopšte da znamo dal da vas čekamo tamo, a ne ko prošli put :P došli ja,myth, čak i triša i kao ajmo mi da prošetamo, možda bane još neko u međuvremenu... i sva sreća pa smo naleteli na eleka... :D
Još kad bi ti znao da ono nije bio električar...
sasvim moguće... ko su oni ljudi ustvari bili?
Ako u subotu bude padala kiša hoćete u Maršal?
ODBIJAM DA DAJEM PARE DEBELOM KRMKU!
KAFANA PARK JE ZAKON!
A zašto ne bismo otišli, na primer, u Bridge, kakav crni Marshall, ako biram između rupe i rupčage, biram rupu, tj. Bridge. Manite se Marshalla, i ostalih akcija.
Jes pa da i meni ispadne nož u šolju, ne može kolega.
U čučavac, brate, u čučavac. :)
Mada je pivo skupo...
Još gore, maršal je bar imao šolju.
I jeftinije pivo.
Taj rad.
I džubox.
A da mi kupimo gajbu piva za tipa, 700-800 RSD, zabodemo na Kališ, ili Studenjak, i cirkamo? A nije nam problem da se istalimo.
A i tripuje me onaj konobar iz Marshalla. Samo čekam da izvadi sekiru, i mačetu i počini etničko čišćenje k'o Hitler u najsvetlijim danima dok je radio dop.
U KAFANI PARK ZIMUS JE VINJAK BIO 70 !