ajde vas dvoje što se preseravate, jel dolazi neko od vas uopšte da znamo dal da vas čekamo tamo, a ne ko prošli put :P došli ja,myth, čak i triša i kao ajmo mi da prošetamo, možda bane još neko u međuvremenu... i sva sreća pa smo naleteli na eleka... :D
A zašto ne bismo otišli, na primer, u Bridge, kakav crni Marshall, ako biram između rupe i rupčage, biram rupu, tj. Bridge. Manite se Marshalla, i ostalih akcija.
A da mi kupimo gajbu piva za tipa, 700-800 RSD, zabodemo na Kališ, ili Studenjak, i cirkamo? A nije nam problem da se istalimo.
A i tripuje me onaj konobar iz Marshalla. Samo čekam da izvadi sekiru, i mačetu i počini etničko čišćenje k'o Hitler u najsvetlijim danima dok je radio dop.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Elek, ako je do toga, ću te častim:)
A jok, meni nikad žene nisu plaćale piće. Doduše nisam ni ja njima lololo
Dobro, pozajmiću ti. Može tako?
Joj, kako mene nema kad žene časte i pozajmljuju?
A inače te ima?
;)
Redovno ;) Pitaj Remea :D
A, da, to mi je poznato :)))
ajde vas dvoje što se preseravate, jel dolazi neko od vas uopšte da znamo dal da vas čekamo tamo, a ne ko prošli put :P došli ja,myth, čak i triša i kao ajmo mi da prošetamo, možda bane još neko u međuvremenu... i sva sreća pa smo naleteli na eleka... :D
Još kad bi ti znao da ono nije bio električar...
sasvim moguće... ko su oni ljudi ustvari bili?
Ako u subotu bude padala kiša hoćete u Maršal?
ODBIJAM DA DAJEM PARE DEBELOM KRMKU!
KAFANA PARK JE ZAKON!
A zašto ne bismo otišli, na primer, u Bridge, kakav crni Marshall, ako biram između rupe i rupčage, biram rupu, tj. Bridge. Manite se Marshalla, i ostalih akcija.
Jes pa da i meni ispadne nož u šolju, ne može kolega.
U čučavac, brate, u čučavac. :)
Mada je pivo skupo...
Još gore, maršal je bar imao šolju.
I jeftinije pivo.
Taj rad.
I džubox.
A da mi kupimo gajbu piva za tipa, 700-800 RSD, zabodemo na Kališ, ili Studenjak, i cirkamo? A nije nam problem da se istalimo.
A i tripuje me onaj konobar iz Marshalla. Samo čekam da izvadi sekiru, i mačetu i počini etničko čišćenje k'o Hitler u najsvetlijim danima dok je radio dop.
U KAFANI PARK ZIMUS JE VINJAK BIO 70 !