Напишите неку комичну лаж о аутору изнад 15

  1. Staklena je ošamutila električnu jegulju.

  2. Električar namerno upućuje ljude na pogrešne lokacije kada ga pitaju kako da dođu do nekog određenog mesta.

  3. Staklena je to saznala na teži način.

  4. Električaru je posle toga bilo žao.

  5. Staklena preferira trubače kao i romski ten!

  6. Hrnjau je imun na mišomor.

  7. hehehehehhehe

    Staklena krade od dece za užinu, i opravdava to objašnjenjem da će se klinci previše ugojiti i da nece moci da trče. Posle pare troši na trubače a deca aplaudiraju!

  8. Hrnjau radi u fabrici keramike kao kalup za promer wc šolje. :)

  9. Staklenu u najbližim krugovima smatraju klozetarkom a bas ono, dobri ortaci je zovu: "DE si Staklena klozatarko stara", a sve iz razloga jer je primeéna kako se prečesto muva u krugu javnih toaleta ne bi li našla koji dinar ili pak smuvala dobrog tipa moleći na kolenima. Tip mora biti trubač :D

  10. Ahahahahahaha :D

    Hrnjau ima duge i guste brkove i obrve da mu se ne vidi osmeh koji zablista i suza koja zaiskri u oku kad čuje zvuk trube.

  11. hehehehh :)

    Staklena ima rep, nazad iza gaća, mali i oštar, i diči se time kako je i ona ipak jedna u milion. Svi joj čestitaju na tome, ali ona skromno kaže: "to je ipak samo rep". Rep sreduje kod frizera pa u zavisnosti od dlakavosti repa drugari je pored klozetarka zovu još i zečica i svinja. Dlake na repu su bele a koža roza boje :)

  12. Hrnjau ne zna u svakom trenutku da razlikuje san i stvarnost, pa se nemojte čuditi ako počne da vas ubeđuje da je učio David Blaina levitaciji ili da je upoznao Nikoletinu Bursaća.

  13. Mislim da sad Staklena definitivno ima rep :) U stvari repinu :)

  14. Ahahaha i ti i rep! :D

    Hrnjau ima vampirske očnjake koji ispadnu ako se nasmeje na dnevnom svetlu-zato se i ne smeje.

  15. Staklena i dalje ne može da shvati da su 90-e prošle i da sa svojim 'a la black mamba' ponašanjem može još jedino Ivanu Gavriloviću da se dopadne. Misli da ide 200 na sat a u stvari tapka u mestu. Pevuši 'juuul je kuuuul' i igra tetris sedeći na svom repu u mračnome čošku meseca.

  16. Hrnjau, ljubomoran kakav jeste na moj rep, z'inat je kupio trubu i svojski se bacio na vežbanje iste, besno iščekujući sabor trubača u Guči, nadajući se prvom mestu i vrednoj nagradi-svemoćnom maču kojim će mi odseći gore pomenuti rep, iz njega iscediti limfu i premazati svoje očnjake koji će onda biti zaštićeni od ispadanja i moći će mirno da nastavi sa konzumacijom mišomora u velikim količinama.

  17. Staklena-sviREPo čudovište! :)

  18. Staklena je ermigirala u Natpolovnu legiju od 50 leta.

  19. Električar je ubedio svog psihijatra da na kratko zamene uloge kao vid terapije, iskoristio to krajnje podlo, i sad je na slobodi.

  20. Staklena se preziva PVCović!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.